Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19

Абмеркаванне: edc16c39 delta 1.6 mjt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

edc16c39 delta 1.6 mjt

Усім прывітанне, хлопцы, я спрабую некаторы час, спрабуючы зразумець, як "адлюстраваць" мая delta 1.6 mjt у які файл я не драйверы ecm.Маючы магчымасць адкрыць яго толькі ў 2d я думаў, што я "вывучэння мяне" да версіі праграмнага забеспячэння, які ў мяне драйвер, а потым "разумець" як пакласці руку на маю.Улічваючы, што sovrapponendoli зусім розныя выкарыстоўваю quest' апошні файл, толькі для пачатку, каб зразумець, як распазнаць розныя карты ў рэжыме 2d, і ў гэтых адносінах у мяне есць розныя сумневы. Я думаю, я зразумеў, што кожная карта папярэднічае супыну,то есць гэтыя 2 крывыя, якія служаць у якасці легенда пра двух восяў карту, якая наступным чынам.(ці не так??),перад гэтым вр есць два біта ад значэння, напрыклад, 16000 , 16000, якая павінна паказваць карта 16х16 або, па крайняй меры, я думаю.тое, што я не магу зразумець і як зразумець, што карты не маючы каэфіцыент пераўтварэння.адпраўлю сення вечарам мой файл і той, з якога я бяру інфа на дадзены момант іх не было ў мяне на гэтым кампутары. Я спадзяюся, вы schiarirmi некаторыя ідэі дзякуй усім, і добрага дня!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    хочаце савет?? быць самавук..не станеце гуру, але хоць бы ў тое, што вы робіце, і вы зразумееце, калі і зроблена добра адзін вопыт!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Lancia Delta 1,6-120 л. з.-з абмен aut-0281014750-1037400393_Flash.rarрэзервовае капіраванне bruno_Flash.rar
    першы файл-крыніца майго ecu, а другі-тое, называецца "бруна backup" ecu майго стрыечнага брата...ад гэтага я шукаю інфармацыю для сваей, але вельмі па-рознаму,хто-то ведае, калі якія-небудзь файлы, якія даступныя драйверы, ECM, гэта больш падобна на маю? знешні выгляд парады і, перш за ўсе ўказанні, калі я іду ў правільна!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне карла, а вы мне адказвалі, я, размяшчаючы файл, з якога я спрабую "вучыцца" мае, бо я не раблю гэта для "карабель", але яшчэ праблема,я проста хацеў бы ведаць, калі тое, што я напісаў, - гэта дакладнае або па-за маршруту.мне ўжо параілі звярнуцца ў сэрвіс форумах, але не для гэтага я тут

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    я для супастаўлення абмен robottizzato і магу сказаць, што ідзе дастаткова добра... бярэ 160-170 адразу, праз некаторы час засынае....што мне не бывае з мкпп.....я, клапоцячыся ўсталяваць down pipe таму што мяне з fap апусцелі, ен губляе сілу права.....

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Добры дзень, я напісаў трохі сення карту, і я павінен сказаць, што ідзе ўжо значна лепш, чым раней,я павінен сказаць, што я яшчэ "эксперыментаваць", таму што не маючы драйвераў, ecm, не абсалютна ўпэўнены, у якім кірунку я рухаюся,акрамя гэтага я магу сказаць, што ачуняў, час водгуку на педаль,аўтамабіль цяпер здаецца, вырвацца з-пад сядзення, хоць на абарачэннях ад 3000 на губляе шмат гэтай яго briosità, назапашаны...што датычыцца мяне, я таксама dpf, толькі "зліць", але ўжо з арыгінала рабіў недалека да 170, а потым расцягнуць да 200 км/г, першую карту, таксама спрыяла павелічэнню 210, відавочна, пасля доўгага запуску.Таму я лічу, што не зыходзіць ад dpf, але бывае і так, "запоўнены" трохі больш для сярэдніх і высокіх абаротаў, каб пазбегнуць гэтай страты цягі.Проста абнавіць карту выкладу вынікі, цяпер стала прыгожай, ажыўленай, нягледзячы на вагу аўтамабіля!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    DPF, але я ачысціць няшмат.нізкія....асабліва, калі вы вадасьцекавая труба....можа быць, выпрабаванні, пачынаючы з load трохі ніжэй...не.занадта выразна.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне ўсім, хлопцы, я вучуся ад часу карту майго аўтамабіля, але я не мог зразумець, як "атрымаць" iq на карце,не магу зразумець, як ўлезці на самай справе,я растлумачу: калі я буду аналізаваць карты, адносна асноўнага ўпырску ў мяне значэння ў дыяпазоне ад 0 да 1299,чаму адпавядае гэта значэнне? bp ў дыяпазоне ад 0 да 4500 (што павінна быць абаротаў рухавіка) і ад 500 да 7000 (што я не зразумеў, да чаго ставяцца,і калі есць iq, як яны ператварыліся ў мм3 або мг). Іншая справа, што я не разумею, і што народжаныя 5 пунктаў асноўных картах ўпырску,а затым першую, другую і інш "пяты ўпырску" не павінна быць пост-ўпырску?калі параўнаць ВРІ з МОД (не на мяне) я бачу ў гэтым зменены...гэта была памылка, ад укладальніка, ці гэта не пост-ін'екцыі, як я думаў?Я круціў галавой з трохі, але не магу знайсці рашэнне, тым больш, каэфіцыенты пераліку для гэтага ecu.дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Як ніколі я ніколі не атрымліваю адказы ў гэтай тэме? Я быў няправы, у чым-то?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне, хлопцы, прыкладаю файл, з якім я еду праз пару тыдняў, і я павінен сказаць, што аўтамабіль стаў сапраўды весела...мае вялікі пускавы момант ўжо з 1250 абаротаў, а затым націснуць да 2800 3000 абаротаў у хвіліну, страціўшы пасля гэтага парога...я ведаю, што дызель не зрабіў, каб павярнуць, але мне здаецца, занадта лянівы, ужо 3000 g/m, і таму я ўносіць іншыя змены ў гэтую карту, ствараючы яшчэ адзін, які я прыводжу ніжэй...я павінен сказаць, што апошні яшчэ не я галоўку блока, але я гэта зраблю ў выходныя.Калі які-то пачатковец, як я, каб зрабіць якія-то выпрабаванні разам, каб даведацца пра гэта больш, то я буду проста шчаслівая.Мне не ўдалося яшчэ вызначыць суадносіны паміж прырашчэнне ў працэнтах дадзеных на карту фактычныя і рэальныя.затым я раблю тэсты на тэсты для прыходзяць у ca po.backup my delta_Flash_con_DTC+%%%.rarBACKUP MY DELTA_FLASH_CON_DTC+%%%MOD.rar

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •