Усім прывітанне, хлопцы, я спрабую некаторы час, спрабуючы зразумець, як "адлюстраваць" мая delta 1.6 mjt у які файл я не драйверы ecm.Маючы магчымасць адкрыць яго толькі ў 2d я думаў, што я "вывучэння мяне" да версіі праграмнага забеспячэння, які ў мяне драйвер, а потым "разумець" як пакласці руку на маю.Улічваючы, што sovrapponendoli зусім розныя выкарыстоўваю quest' апошні файл, толькі для пачатку, каб зразумець, як распазнаць розныя карты ў рэжыме 2d, і ў гэтых адносінах у мяне есць розныя сумневы. Я думаю, я зразумеў, што кожная карта папярэднічае супыну,то есць гэтыя 2 крывыя, якія служаць у якасці легенда пра двух восяў карту, якая наступным чынам.(ці не так??),перад гэтым вр есць два біта ад значэння, напрыклад, 16000 , 16000, якая павінна паказваць карта 16х16 або, па крайняй меры, я думаю.тое, што я не магу зразумець і як зразумець, што карты не маючы каэфіцыент пераўтварэння.адпраўлю сення вечарам мой файл і той, з якога я бяру інфа на дадзены момант іх не было ў мяне на гэтым кампутары. Я спадзяюся, вы schiarirmi некаторыя ідэідзякуй усім, і добрага дня!