Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89

Lancia Phedra 2.2 128cv Праблема шпіен пасля праграмавання.

Прывітанне, хлопцы, сення я напісаў Lancia Phedra 2006 года 2.2 128cv, я зрабіў ужо некалькі, і ў мяне ніколі не было праблем, але гэта пасля запісу мяне гарыць трохкутнік і на бартавым кампутары выходзіць "няспраўнасці сістэмы кіравання рухавіком". Я думаю, што няправільна што-то і тады, мабыць, перапішу ў крычы. Прыводзіць у рух і адразу ж зноў загараецца лямпа!! Я стараюся, каб выдаліць з дыягностыкі, але нічога не сыходзіць. Вам ніколі не зразумець гэтую рэч? Хто-небудзь ведае, што можа быць поспех? Аўтамабіль добра і прадукцыйнасць не абмежаваныя, так што я не думаю, што ў блок ecu, але індыкатар фіксуе!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне, але на дыягностыцы што памылка ў вас?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Прывітанне, дзякуй за адказ, аднак я вырашыў. У выпадку, калі высветліць, каго яшчэ мы ведаем, што ў дыягназе, па меншай меры, з Delphi, не прыносіць ніякай DTC. Я адключыў акумулятар на паўгадзіны, і памылка знікла. Я лічу, што шпіён быў нанесены праграмавання. Аднак цяпер і "ок". Калі вам здарыцца, я рэкамендую адлучыць акумулятар, паўгадзіны і вы на месцы!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    у вас напісана з цы інструментаў або клон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Хлопцы, на некаторыя блокі кіравання, а таксама ў чытанні з файла памяці eprom часта ідзе ў блок, рашэнне, адлучыце акумулятар, і і добра, я рэкамендую рэзервовага блока кіравання, але ёсць праблемы........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Я напісаў з гала-клон, аднак кажуць, што нават з дапамогай інструментаў афіцэраў, здарылася.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    зроблена з kess крычы не праблема....гэта будзе, магчыма, "праблемы", але "тэорыя" наш сябар todos

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Шчыра кажучы, я ўжо некалькі як Phedra, Peugeot, і гэта першы раз, калі мне здараецца гэтую праблему. Таксама таму, што аўтамабіль і ідзе, ён проста гарыць, так што не думаю, што гэта сапраўдны "блок"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    вы спрабавалі адключыць акумулятар?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Кадаваньне фарсунак і ОК?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •