Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Bmw 118 d апрацоўкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74

Bmw 118 d апрацоўкі

Добрай раніцы, я хацеў спытаць, калі можна было падлучыць помпа фарсунак у 177 на высновы версія 118, 143 л. с., супастаўленне сказаў мне, што цяпер без egr, з картай трохі штуршок, загараецца кантрольная лямпа рухавіка, таму што помпа не варта за ім .... Гэта змяненне, магчыма? Вы можаце змяніць арыгінальны помпа ? З павагай

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    што рухавік n47 з помпай cp4? для таго, каб зразумець гэта ўсё, з алюмініевай ланцугу размеркавання ззаду?калі гэта тое, я думаю, што павінен сабраць сам помпа rail 177cv на самай справе, рухавікі тыя ж, у частцы электроніка для бяспекі, аднак, вы павінны пераканацца, коды на помпах..і 143cv адлюстравалі правільна і з помпай наяўнасці вы можаце прынесці нават на 200cv каля без вялікіх праблем на 177cv з турба плюс і помпа складзе, вы можаце зрабіць вакол 240cv... калі ўсё ў парадку, калі ваш помпа не значыць, аон star за карту, скажам так, рэчы, па-мойму 2 ці ёсць інжэктары, якія "спампаваць" вельмі ў аднаўленне, альбо помпа не на 100%, і ён займае занадта шмат ціску, што сама не ў стане забяспечыць..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    Дзякуй вялікі за адказ... рухавік і тыя, з размеркаваннем за... Так скажам, што ў тэорыі помпаў роўныя.... Можа карту няправільна пасылае ў recoveri машына для занадта шмат ціску запыце..***** unque для дробязі турба плюс ён справіўся з помпай наяўнасці ?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •