Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 60
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54

Alfa 147 edc15c7 час ўпырску сумневы

Прывітанне ўсім я новы на форуме-гэта трохі, што я зарэгістраваная, але да гэтага часу я толькі чытаць і розных выпрабаванняў на маей машыне..гледзячы трохі тут і там, я прывеў розныя абмежавальнікі і iq = 80 мм3 падняў абмежавальнікі rail да 1400 бар два біта ў 1350 аўтамабіль коціць добра, не паліць, шмат, я зрабіў лагатып і ўкараняе на самай справе 80 мм3, але я хачу зразумець, як змяніць break часоў і даведацца, як рабіць што-то зроблена добра..На практыцы мне ад таблічнай падымацца ўсе выгібы назад і стварыць перапынку зноў да 80 мм3? Я спадзяюся, што хто-то мне дапамагчы, я не вельмі выразныя прадстаўлення..загадзя дзякуй.Давід

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы амаль патлумачылі, толькі..вывучае карту часоў.
    асабліва ў апошнія breack point...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Прывітанне манро дзякуй за цікавасць, я ніжэй шмат вашых дыскусій! На практыцы ад таго, што я зразумеў, я зноў тое, за 80, у апошняй радку ў перадапошняй", то і 75, а затым іншыя іх заходу з тых 70, што я ўжо да канца, праўда? Потым я іду ў пачатку часоў, і падыходзіць брэйк-пойнт, каб яе прачытаць да 80-х, які цяпер знаходзіцца ў 70?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Я ведаю, што я не зразумеў..l апошняя радок, што з 4500 абаротаў-гэта ўсе да 0 гэта я павінен пакінуць яе так? І калі заходу ў трэцяй і чацвертай радку падаць будуць перазапісаны ад пятага і шостага мяне не квадратная..прабачце, але я не разумею,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    таксама хацеў бы зразумець, як змяніць час iniez

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    У практыцы перапынак, да часу трэба, каб зразумець, на блок кіравання, дзе чытаць, а арыгінал знаходзіцца ў 70mm3 ад таго, што я зразумеў, уносіцца ў 80 мм3..так што ідзем далей перапынак з 70mm3 застанецца тое 4000 абаротаў будуць перанесеныя ўсе назад і вынікаючы тэндэнцыі першапачаткова стварыць на 4000 то для 75mm3 і на 4500, то для 80mm3..гэта развагі (безумоўна, няправільна), што я vienè зрабіць..што я разумею, складаецца ў тым, што, паступаючы так, я б з крокам у адмоўныя, і, такім чынам, час на месцы расцягвацца, вы accorcierebbero..не маючы пакуль дазволу для таго, каб убачыць ўкладанні, я нават не магу ўзяць файл, як прыклад, каб зразумець, як разважаць, і таму я страціў у шклянку вады,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    на самай справе не можа быць так, таму што ад адмоўнага значэння.а калі riscali load то есць ўвесь слупок, 100% ідзе замест 95% - 95% ідзе ў 90% і гэтак далей можа працаваць.мая гіпотэза

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    час ін'екцый, у восі кручэння рухавіка l іншыя восі колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца і лікі, запісаныя ў табліцы, з'яўляюцца час адкрыцця фарсункі.тое, што мы бачым у tabbella як нагрузка(100%) на самай справе гэта 70 мг.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Я зразумеў, што вы маеце на ўвазе я паспрабаваў riscalarle такім чынам, але, аднак, паступаючы так, да 1100 абаротаў, я б павелічэнне на 300%, таму я думаю, што нават гэта правільны шлях..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Ці я таксама думаў ўзяць перапынак у пачатку, што ен, перш чым карту час (ori знаходзіцца ў 7003, калі я не памыляюся, то і будзе адпавядаць 70 мм3) да 8003 такім чынам, я б павелічэнне ў працэнтах 14.6 гэта дае павелічэнне ў кожнай калонцы я атрымліваю час, каб 80mm3 але мне здаецца, занадта легка так..

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •