Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477

Праблема на Ford focus 110 л. с. год 2002

Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    памылкі ў дыягназе? што эбу збірае?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    эбу і Ўбачыў, як памылкі ў мяне з датчык абаротаў, але і быў зменены, і з дыягназам па параметрах працуе..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Добры дзень да мяне і здарылася так, што машына заводзіцца і не паскорыць, і мне заставалася гарыць кантрольная лямпа генератара,замена генератара, і нічога, той жа пытанне, я раблю дыягностыку і кантроль педаль акселератара і г. д. і г. д. усё ок. У таго, каб патэлефанаваць кліенту і спытаць, што інфармацыя аб дэфекце,пасля некалькіх хвілін размовы, мне кажа, што дэфект і прадставіў, калі ў іншы майстэрні год замяніў помпа ўпырску.
    быў усталяваны помпа з карты яшчэ горш, чым стары

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Для справа частку, каб на секундочку і адразу ж выключаецца?калі гэта так, гэта код...калі ласка, праверце, калі чырвонае святло над гадзінамі будзе міргаць,у такім выпадку, паспрабуйце, калі ласка, іншы ключ, усё роўна праблема иммобилайзера

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    калі код не прама і не паварочвае самакат avvioamento.. адрываецца глушыцель на турбо !!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, у мяне праблема на фокус 110HP 2002 годзе, у словах бедных машыну ў бок, а затым выключаецца я памяняў помпа высокага ціску, 4 фарсункі, датчык частаты кручэння і фазы, але не змянілася нічога, хто-то нам і давялося падобны дэфект?
    я мяркую, што фокус, што ты кажаш, гэта 115 л. с. і павінен быць зроблены да чэрвеня 2002 года і павінен прынесці 2 блокі кіравання для кіравання, фарсунак, што ў баку ў абмен на маторным адсеку і іншы-усярэдзіне салона побач у бардачку я магу сказаць, што мне і давялося ж праблема, я замяніў блок кіравання ўнутры салона, і я вырашыў і ў дыягностыцы было выяўлена памылка датчыка абаротаў, абгорнутыя ціску паліва .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    прывітанне tecnoracing, я таксама так думаю, што гэта праблема эбу, заўтра пайду шукаць іншы эбу і я імкнуся, і я дам вам ведаць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    ок, хлопцы, вырашыць праблему форд фокус быў эбу, але варта адзначыць, што эбу было добра, гэта файл кіравання, якая была пашкоджана...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    як вы вырашылі ? абнаўленне ?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы