-
памылка " будзільнік " / будзільнік EDC16
Прывітанне, хлопцы,
я спрабаваў чытаць мая Bravo 1.6 mjet 120cv з kess v2 клон, але я d? памылка "будзільнік" / будзільнік, чытанне: што гэта значыць?
як я магу вырашыць?
дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
гэта азначае, што аўтамабіль можа быць не ? ori, ці ў вас няправільна protocollo.......... паспрабуйце зрабіць id з курыцай і паглядзець, што ecu збірае ў адваротным выпадку чытайце hw на ecu і postali..........
-
машына ? на самай справе ўжо? было супастаўлена з CMD, flashtech, ? тое, што "праблема"?
дзякуй
-
каб прачытаць гэтыя ecu, як правіла, выкарыстоўваецца k-line пакіньце паведамленне, што вы ад kess v2 або калі вы не можаце могуць мець абароненую ecu
аднак мантуе bosch edc16 ў выпадку абароны проста яна ў bdm.......
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
калі p супастаўляецца з kess не leggipiu толькі калі ? крычы..... з курыцай закон snche калі супастаўляецца
-
не ? былі абаронены, я ведаю, хто мяне зрабіў, і мы гэта зрабілі разам.
*sno74, я не пеўнік, але толькі kess v2, між іншым, толькі што купіў: сення я заходжу з іншых машын, і я бачу, калі ўсе працуе правільна, максімум мне даць файл ori маей
у запісе ў мяне могуць узнікнуць праблемы?
-
я kess v2 крычы, і гэтыя машыны ў мяне зроблена некалькі, і я заўседы счытваюцца счытваюцца і запісваюцца з дапамогай k-line без якіх-небудзь праблем......
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы але ты troavete крычы і ты, сопоставленных з kess праблема ўзнікае, калі ecu ? пісьмовае іншым strumento..........
-
гэтага я не ведаў.... вы, тым не менш я знайшоў іх усе крычы......
-
дзякуй вам абодвум, вельмі прыгожа!
вы мне далі добрую навіну, то я спрабую з іншых машын
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума