Вынікі з 1 па 8 з 8
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75

тэст сістэмы рэцыркуляцыі ог off mjd 6f3 grande punto

добры вечар я спрабаваў выдаліць egr на ecu пагрузчык, які я для маей вялікі крок, пасля яе scodificata я спрабаваў выдаліць egr, але амаль усе праграмнае забеспячэнне, што я тыпу carsoftware professional egr remover aes. але мне кажуць, што файл няправільны, l uinico, што прымушае мяне рабіць, і раз я стварыў файл я пайшоў пісаць l часткі аўто без праблем, але я пайшоў, каб даць даччыная кампаніявыпрабаванне сістэмы рэцыркуляцыі ог mjd6f3.rar файл з ecm цікаўнасці, і я зразумеў, што, магчыма, не змянілася зусім нічога. я спрабаваў як параўнаць файлы толькі з арыгінальнага ўручную, што функцыя параўноўвае два файла. Ласкава хто можа даць мне погляды гэтыя два файла і пацвердзіць мне, што на самай справе не змянілася нічога, ці я, што я раблю не так, параўнаць два файла ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    i sw вы не знойдзеце біт, каб выключыць egr, таму што ваш файл не з'яўляецца арыгінальным, рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў-гэта ўжо была выключаная, і есць таксама некаторыя карты зменены.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    i sw вы не знойдзеце біт, каб выключыць egr, таму што ваш файл не з'яўляецца арыгінальным, рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў-гэта ўжо была выключаная, і есць таксама некаторыя карты зменены.
    ах, аднак, гэта сапраўдны сюрпрыз, улічваючы, што гэта экю, якія мне падарылі прынята rottamatore...і што вы скажаце мне ў карту, што яны зрабілі ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не суджу яго, амаль ніколі не працы, не з кім гэта зрабіць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Ок..але вы што-то прымальнае? Карацей кажучы, можа ісці добра ?Аднак, як я сказаў, nn-гэта карта, якую зрабіў я, але хто ведае, хто..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Ах, Калі хто-то іншы вы хочаце, каб выказаць, вы сядайце,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў luchetto19 Visualizza Messaggio
    Ах, Калі хто-то іншы вы хочаце, каб выказаць, вы сядайце,
    Mod, зробленая, безумоўна, ад чалавека з вопытам, адсутнічае некалькі фільтраў, розныя памылкі, тут і.. і перагледзець,вельмі добры..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Okk...я спадзяюся, што паспрабаваць можна раней

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні