Прывітанне ўсім!!!! Тыя, хто мяне дзе-то меркаванне па гэтаму mapps? Прымаю consiglu і крытыку.. я тут, каб вучыцца! Дзякуй за ўсе!!
Я ўвайшоў у крычы самыя mod самыя драйвера ecm2001 для файлаў з 1 мега
Прывітанне ўсім!!!! Тыя, хто мяне дзе-то меркаванне па гэтаму mapps? Прымаю consiglu і крытыку.. я тут, каб вучыцца! Дзякуй за ўсе!!
Я ўвайшоў у крычы самыя mod самыя драйвера ecm2001 для файлаў з 1 мега
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-02-2014 да 14:54
крокам spropositati...
я б сказаў, пачаць пі? план і pi? conscenziosamente...
Запыт і абмежавальнікі крутоўнага моманту, безумоўна, перабольшаныя, а карту час павялічваецца, у некаторых месцах нават на 50%.
Карту педаль не можаце яе павялічыць на 350% у невялікія адтуліны газу, не мае сэнсу,
Карты turbo-адзіныя, якія вы можаце глядзець
Актыўна развіваюцца падраздзяленняў " з нуля", пачынаецца з карту педаль і абмежавальнік крутоўнага моманту, даючы вам адной мэтай прырашчэння, па-мойму, не павінен перавышаць 15-20%
Ок, дзякуй.. я бачу, і месца зноў!
я заклікаю цябе, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле,акрамя гэтага чытайце правілы, таму што ты толькі што напісаў, што ў памяшканні правам, так што я павінен забаніць адразу, але я раблю выключэнне, відаць, што вы толькі што прыехалі, але я не буду гэтага рабіць,зыходныя файлы ідуць ўкладанні ў раздзеле " банк дадзеных files крычы, калі не гэтага, а затым ўставіць толькі спасылку на абмеркаванне пытанне.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-02-2014 да 14:56
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]