-
кадаванне блока кіравання дызельнага помпы
прывітанне ўсім, я хацеў бы прасіць вас, калі можна перакадаваць блокі кіравання, помпа для дызельнага паліва opel astra 2000dtl 16v?
таму што рухавік быў заменены, і на помпа, закадаваныя з дапамогай эбу, дзе ен усталяваны....што attrzzatura трэба? загадзя дзякую
-
цікава, я калі-то чытаў абмеркаванне, як планаваць PSG16,
калі я правільна памятаю, падавала Tech 2, неабходна мець пін-код ад аўтамабіля, дзе і было прынята і тое, дзе яна ўстаноўлена.
казалі, што пу? быць зроблена з Opcom, але ен не працуе.
помпа мантуецца ? ..я бачу, знайсці дакумент, які апісвае працэдуру.
Апошні раз рэдагавалася klajdin; 26-09-2012 ў 00:15
-
-
р? Info, ? у англійскай мове, але досыць зразумела. помпа 1 0 2 раздымы ? калі 1 не патрабуецца праграмаванне
http://www.professionalchiptuning.ne...5&d=1348645562
Апошні раз рэдагавалася klajdin; 26-09-2012 ў 09:51
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вы можаце падключыць тнвд стары праз праводкі, уключыце запальванне, а затым адлучыць зноў паляць правадоў і падлучыць яго на новы помпа не выключыць запальванне..павінен працаваць...я зрабіў месяц f? на audi a 6 заўседы з помпы bosch серыі vp.Дайце нам ведаць...
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Што я ведаю, у VP на opel, не патрабуе перакадавання, у той час як на focus (якія выкарыстоўваюць тую ж сістэму).
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Вы маеце рацыю, як фота, так і на 1700 і 2000 opel не c? без кадоўкі
-
прывітанне, выкарыстоўвайце carprog для psg16.funzioina добра
-
Хоць абмеркаванне вельмі стары , мне было карысна .
Заўтра я павінен зрабіць у цэх, і я думаў, што я яе з carprog.
Нават калі я tech2 на мінулым тыдні я зрабіў аўкцыен, g 1.6 з завода спг на врі .
Мне ўдалося скапіяваць ecu стары і перапраграмаваць новы ад аднаўлення без tech2.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума