Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43

індыкатар ціску ў шынах audi a6( вы можаце адключыць ад vag?)

Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне ў руках audi a6 3.0 tdi 2006 года пасля таго, як зрабіць купон на audi, як яны скінутыя service і гарыць на прыборнай панэлі індыкатар ціску ў шынах плоскіх і застаецца фіксаванай ўключана, але ў навігатары аўтамабіля ціск для кожнай шыны і прымацоўваецца..у audi кажуць, што не вінаватыя скід сэрвісу, нават калі і гарыць, як толькі адступленне аўтамабіль з майстэрні... ўступаем з vag ў блок кіравання, які кантралюе ціск( tire pressure) есць памылкі, то я мяркую, што праблема ў прыборнай панэлі ..у гэты момант тыя, хто мяне ведае, кажуць, што кадоўкі даць прыборнай панэлі, каб выключыць індыкатар??? забыўся, пры ўваходзе ў эбу (instrument 07) я атрымліваю гэтую памылку: 01044-control module incorrectly coded.
    дзякуй за любую карысную інфармацыю...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alessio105 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, хлопцы ў мяне ў руках audi a6 3.0 tdi 2006 года пасля таго, як зрабіць купон на audi, як яны скінутыя service і гарыць на прыборнай панэлі індыкатар ціску ў шынах плоскіх і застаецца фіксаванай ўключана, але ў навігатары аўтамабіля ціск для кожнай шыны і прымацоўваецца..у audi кажуць, што не вінаватыя скід сэрвісу, нават калі і гарыць, як толькі адступленне аўтамабіль з майстэрні... ўступаем з vag ў блок кіравання, які кантралюе ціск( tire pressure) есць памылкі, то я мяркую, што праблема ў прыборнай панэлі ..у гэты момант тыя, хто мяне ведае, кажуць, што кадоўкі даць прыборнай панэлі, каб выключыць індыкатар??? забыўся, пры ўваходзе ў эбу (instrument 07) я атрымліваю гэтую памылку: 01044-control module incorrectly coded.
    дзякуй за любую карысную інфармацыю...
    Да праверылі ціск у шынах?
    проста, каб не сумняваючыся..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    прывітанне пяць турба...вядома ціск ? першае, што я праверыў...і ўсе, і нарадзіўся пасля таго, як яму адключылі сэрвіс audi .,,,можа быць, далі нейкі няправільнай кадоўкі ў шчытку прыбораў...але ў любым выпадку, калі яна сапраўды праблема, колы здзімаць або некалькі antennina гумы будзе знойдзены, кампутар, аўтамабіль толькі таму, што мае кіраванне кожнага колы, якое паказвае ціск.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў alessio105 Visualizza Messaggio
    прывітанне пяць турба...вядома ціск ? першае, што я праверыў...і ўсе, і нарадзіўся пасля таго, як яму адключылі сэрвіс audi .,,,можа быць, далі нейкі няправільнай кадоўкі ў шчытку прыбораў...але ў любым выпадку, калі яна сапраўды праблема, колы здзімаць або некалькі antennina гумы будзе знойдзены, кампутар, аўтамабіль толькі таму, што мае кіраванне кожнага колы, якое паказвае ціск.
    Ммм ок..
    для вырашэння гэтай праблемы ім, што tanno сказаў?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    У audi мы ўжо працавалі дзень і былі ў стане вырашыць, і яны хочуць, каб аўтамабіль яшчэ 2 дні (лагічна дзен аплаціць), але не варта...? што ад vag, вы можаце вырашыць усе, але я не ведаю, які нумар кадоўкі даць прыборнай панэлі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    Калі я правільна памятаю, павінны мець кнопку, магчыма, ўнутры латок аб'ектаў, як-то мне і давялося з гольф 6

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    негатыў...няма кнопкі ў латок аб'ектаў...абнуленне ен робіць з рух аўтамабіля...паўтараю, праблема ? у панэлі прыбораў !!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    у мяне такая ж праблема на а5, калі я выключаю, праз некаторы час загараецца зноў,

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Socmel
    Паведамленні
    0
    а адказ вельмі правільны

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга