Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89

праблема вылету skoda fabia 1,9 tdi 101 л bosch edc15p

Прывітанне ўсім,у мяне праблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv ўключаю запальванне і раблю адразу стартар вашага аўтамабіля, калі я чакаю, што згасне кантрольная лямпа свечак напальвання ў аўто не....я заўважыў, што праблема ? больш, калі аўтамабіль ? гарачая,халодная ідзе вельмі добра.
    у вас быў вопыт у заслугі?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне у мяне была такая ж праблема на гольф і я вырашыў змена кадоўкі ecu з акпп ўсе гэта зрабіць з vag

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    прывітанне techno дзякуй за адказ....я думаў, scodificare ў ecu eprom і flash

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    На падставе чаго гэтыя змены?? У вас якая-то памылка ў дыягназе??

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    я не магу сказаць вам, у залежнасці ад таго, што, чаму? не c'? спасылкі канкрэтныя,на дыягностыцы памылак няма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    як правіла, праблема гарачага старту ? праблема ў карце будзе крутоўны момант стартара, калі ? нязначны дэфект, які прымушае вас вы можаце змяніць кадоўку або яго супастаўленне з

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    Паспрабуйце мод толькі інструкцыя па эксплуатацыі гарачага карце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    па-відаць, у гэтым ? праблема, якая турбуе многіх tdi практычна ? (калі не памыляюся)датчык тэмпературы, які счытвае пэўнае значэнне, пры якім блок кіравання задае "карту" з авансаў і ін'екцыі.для вырашэння гэтай праблемы проста эмуляваць сігнал толькі пры пуску, праз форму,або скласці блок кіравання
    выпадкова ?:289
    466

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    89
    Immagine.jpgImmagine.jpg прыкладаю малюнак карты, перазапуск гарачы вы бачыце, што ? ок,у адваротным выпадку першыя 3 павароту будзе 0 я думаю, некаторыя праблемы, иммобилайзер.....пара гарачая да мяжы, затрымка запуску, але гэтай машыны праблемы ? не часткі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў nico2610 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,у мяне праблема з skoda fabia 1,9 tdi 101cv ўключаю запальванне і раблю адразу стартар вашага аўтамабіля, калі я чакаю, што згасне кантрольная лямпа свечак напальвання ў аўто не....я заўважыў, што праблема ? больш, калі аўтамабіль ? гарачая,халодная ідзе вельмі добра.
    у вас быў вопыт у заслугі?
    дзякуй
    Не хочам сказаць, што не працуе ні стартар?
    Мне ? поспех ford galaxy, той жа блок, будучы 1,9 tdi.
    Калі вы пуску рухавік заводзіўся адразу, калі чакалі, не было ні аўтар, праблема ? вашы памылкі иммобилайзера, калі ў вас індыкатар на дзверы, вы заўважыце, што калі чакаць міргае, як калі ен не распазнае ключ.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •