Вынікі з 1 па 4 з 4
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

ўзмацняльнік руля Peugeot 207

Усім прывітанне,у мяне ў майстэрні Peugeot 207 з праблемамі ў электронны ўзмацняльнік руля. У дыягностыцы есць памылка p0606 (памылка мікрапрацэсар ўнутры)хто-то ніколі не гуляў у рамонце гэтага гідраўзмацняльніка? Вы кажаце, ды з ладу ўсе электрычныя пліты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Што праблемы есць ўзмацняльнік руля фізічна? Я ад анамалій ў карціну ці што яшчэ?
    На код P0606 я ведаю, што многія з іх вырашана з дапамогай простага абнаўлення SW ecu, у чым-то памылка прысутнічала ў версіі OLD (не ведаю версіі).
    Калі вы дасце больш падрабязную інфармацыю аб які тып ecu hw і sw, і праблему было б лепш.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    з гэты код памылкі, трэба замяніць стартар і блок кіравання ,Пежо або сітраен варта не вельмі дорага, і знайсці яго як запасны крычы, усталюйце і не трэба кадаваць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, аднак справа была спыненая з разглядам ўсей групы скрынка-матор-ecu, і, мабыць, была адкрыта эбу...у інтэрнэце знайшла некаторую інфармацыю, якая паказвала прама на яго адмова,я паспрабаваў яго адкрыць, але ўладальнік аўтамабіля даручыў яму ж знайсці запчасткі.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •