Вынікі з 1 па 3 з 3
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106

Нестандартнае абсталяванне, як паміж Kess V2 , X17 або Пеўнік..?

Прывітанне, Хлопцы, я хацеў бы купіць абсталяванне афіцыйны для запісу праз OBD, але я не ведаю на якой..

Kess V2
    MagPro2 + x17
    Fgtech

Я ведаю, ужо? што X17, што FGtech больш? універсальныя з пункту гледжання магчымасці? зрабіць Boot, BDM etc...? я хацеў бы што-то, што гэта вельмі надзейна, каб пісаць у БД, і мае мноства пратаколаў рэалізаваны, для гэтага я правеў адкрыты шлях да Kess V2 (які не мае pi? функцыя загрузкі tricore).

Вас, якое абсталяванне вы мне параіце[/B] для запісу праз OBD ...?[/B]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Бацька аднаго майго таварыша, вядома, гэтым летам купіў magpro2, для яго гэта быў першы раз, калі клаў руку на эбу, таму хацеў зрабіць усе, што ад бд... цяпер сядзіць добра, каб ен больш зрабіў для гольфа, і я думаю, які-то альфа, калі ў бліжэйшыя дні я бачу, прашу больш інфа

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    калі мы гаворым пра лепшае абсталяванне на рынку, каб сення для мяне адказ alientech,мы працуем з усей іх абсталявання, hw і sw каля 15 гадоў і на сенняшні дзень мы можам лічыць праблем, якія мы мелі і па-ранейшаму вырашаны без вялікіх цяжкасцяў менш далоні,у любым выпадку сення professionalchiptuning далучаецца пасярэднікаў, alientech, такім чынам, за любую інфармацыю аб кошце і г. д запрашаю вас з намі ў info*professionalchiptuning.net laaciando свой нумар тэлефона і мы будзем рады даць вам усю інфармацыю, вам трэба.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •