Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Прэзентацыі і salutoni

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702

Прэзентацыі і salutoni

Прывітанне ўсім,
    я "малады чалавек" 37-гадовы бацька і іт-энтузіястаў/Linux, інфармацыйнай бяспекі, а неўзабаве цюнінг як ****llo эстэтычным і блокі кіравання/рухавікі.
    Я яшчэ пачатковец, але дзякуючы вам, і многія іншыя сайты/форумы, я вяду некалькі праектаў, у тым ліку:
    Мадыфікаваны кітайскі ELM327 з dipswitch ў 8 switch (16pin), да якога я інтэгравала функцыю 3 адаптары для multiecuscan і (пасля некалькіх спроб) я вырашыў праблему прылада "USB to COM" драйвера на windows 8.1 x64, якая была лужына крыві.
    Убудаваны MPPS на windows 8.1 без якіх-небудзь праблем.
    Стварэнне віртуальнай машыны з WinXP x86 не ў выніку віртуальнай (мадыфікаваны файл .vmx) для ўстаноўкі AutoCom_Cars_CDP якога не ўсталёўваецца на віртуальную машыну.
    Не маючы шмат сродкаў, каб інвеставаць у такія метады, якія я выбраў, каб змены ў гаспадарчы матэрыял/кітайскі і праграмнага забеспячэння crk/trial, што, на мой погляд, каб пачаць, гэта не лепшая ідэя.
    У мяне ёсць Alfa Romeo 147 1.9 JTDM 120cv Чорны салон, алькантара(страшэнны), з 99999km і ў цяперашні час з праблемамі (не заводзіцца, і вы не разумееце, чаму ўсё яшчэ.. адкрыю пост, толькі ў мяне няма часу).

Дзякуй і добры цюнінг ўсё!

p.s. дапамажыце даведацца, улічваючы, што: я люблю цюнінг, і я гарантую, што ў мяне добры густ, нестандартнай працы і захаваць сям'ю!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Добра, прыбыў, і ўсе вашы таленты

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    2
    Прывітанне tranky!!!