Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Абмеркаванне: прызнаць эбу bosch

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190

прызнаць эбу bosch

Добры дзень, мне патрэбен ваш савет, таму што я не разумею, як ідэнтыфікаваць розныя тыпы блокаў кіравання bosch напрыклад edc15 або edc16, таму што, на жаль, не так, як марелли, што напісана вышэй, 6f3, або іншае. Напрыклад, на днях мне трэба было зрабіць дыягностыку хутка да stilo 1.9 120cv і іх, калі я ўвайшоў у multiecuscan я павінен быў выбраць паміж edc15 або edc16, і я ўвайшоў у паніку, і не ведаў, што выбраць!! Потым, на шчасце, я ўспомніў, што на гэтай машыне былі адзін edc16.. мала рэчаў, што я страціў 2minuti, каб зрабіць тэст, калі дыягназ я ўваходзіў з edc15 або edc16 але так, каб асабістая культура есць спосаб адрозніць? напрыклад, ініцыялы кодаў або чаго-небудзь падобнага? Ці ен павінен разважаць з годам машыны і рэзюмэ, арыгінальныя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне Андрэй, я новы на форуме, і мне было цікава так жа, што...я лічу, што для рук, блок кіравання, адзін croma 1.9 mjt, што павінна быць на edc 16, але не маюць аўтамабіля, каб зрабіць дыягностыку як я магу вызначыць яго? Няма нікога, хто нам дапаможа?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    гэта fiat croma 1.9, колькі рэзюмэ? мы можам паспрабаваць, калі мае эмпірычнае правіла працуе, а затым мы шукаем коды, якія ў вас есць на эбу онлайн, і паглядзім, калі corrirsonde тып эбу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Калі я правільна памятаю, было croma 1.9 mjt 120 коней, аднак, яны правялі час, і я не ўпэўнены ў гэтым,цяпер вы trascrivo код Bosch, што там далей. Павінна быць, гэта 0 281 012 961

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    ок, тады будучы 120cv лічу, edc16... цяпер я спрабую сек, трохі ў сеткі з кодам, які ты мне даў, і мы бачым, што з'яўляецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    нам пашанцавала, я яе ўжо знайшлі і edc16 і для дакладнасці-гэта edc16c39
    Правіла для гэтага ecu працаваў.. мы ўбачым, калі іншыя прытрымліваюцца гэтага прапановы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    андрэй, што правіла вы выкарыстоўвалі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    гэта досыць просты і, здавалася б па-дурному, але калі ты робіш усе " рухавік fiat пад 115cv у тым ліку 1.9jtd115 горны edc15 а ўсіх рухавікоў, дызельнае паліва мяркуецца, ад 120 140 0 150cv горны edc16. Цяпер я не ведаю, калі пытанне можа быць аналагічным і для іншых аўтавытворцаў, улічваючы, што ў часткі нейкі новы мэрсэдэс я не закрануў яшчэ, што fiat

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Добры дзень, калі вы хочаце ўбачыць ecu bosch вы можаце зайсці на сайт bosch-automotive-catalog і, увеўшы код, які знаходзіцеся на ecu або паказваючы на тое, што аўтамабіль вам ўзыходзіць да эбу....тэст

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    выдатна дзякуй rts! калі я бясплатны выкарыстоўваю заўседы гэты сайт

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання