Прывітанне ўсім, хлопцы, хто-небудзь з вас спрабаваў выкарыстоўваць elm bluetooth з мнс?![]()
Прывітанне ўсім, хлопцы, хто-небудзь з вас спрабаваў выкарыстоўваць elm bluetooth з мнс?![]()
клон або врі?
а і добра працуе..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
таксама з крутоўны момант на android працуе прыстойна
звычайна я выкарыстоўваю кабель (я давяраю больш за чытаннем), але я спрабаваў таксама bluetooth для адмены апрацоўкі памылак ecc, і гэта было выдатна. Вядома, і менш, plug&play usb-кабеля ў тым сэнсе, што трэба прызнаць з пк і канфігурацыі, такія, як дзверы на multiecuscan
Дзякуй, хлопцы, я толькі баюся, што не працуе добра, Bluetooth,...бачыў, што для вас працуе, я бяру, Bluetooth �
Глядзіце па вопыце скажу, што мадэль BT не патрабуе змяненняў для дыягностыкі і робіць гэта на plurimarca у той час як USB-таму толькі групу FIAT/ALFA/LANCIA бачыў, што МНС мае абмежаванне вытворцы-і USB патрабуе зменаў на pin раз'ем OBD2.
Для зручнасці толькі для чытання памылак і дыягнаставання аснове перайсці з таго, BT, і іншыя функцыі ў рэжыме рэальнага часу і дыягностыкі серыі не згаджаецца, прама клон, але толькі Арыгінал (у якасці альтэрнатывы вы можаце змяніць толькі чып elm327 і змантаваць на плаце клона).
Я спадзяюся, што гэта ясна паняцце
у BT ў plurimarca з момантам я маю на ўвазе, вядома..
я ўсе версіі і выдатна працуе!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
Вы ўсе ясна. Дзякуй усім.