Прывітанне ўсім,
я шукаў кіраўніцтва па эксплуатацыі майстэрні нашага polo 1.4 год 2007 рухавік 9N з акпп c'? хто ведае, даць мне які-небудзь савет?
прывітанне ўсім
Прывітанне ўсім,
я шукаў кіраўніцтва па эксплуатацыі майстэрні нашага polo 1.4 год 2007 рухавік 9N з акпп c'? хто ведае, даць мне які-небудзь савет?
прывітанне ўсім
як кіраўніцтва, я добра з Atris мае шмат інфа для многіх аўтамабіляў, у тым ліку пола, відавочна,
прывітанне marcosco, калі жадаеце што-то "афіцыйны", што тычыцца ўсей групы vag, вы павінны паспрабаваць, каб вызначыць, elsawin..
калега ртр правоў на прадукт у абсалютным і elsawin і тое, афіцыйны,у дадзены момант знаходзяцца па-за межамі і вяртання сот тыдзень, калі вы скажыце, што вам трэба ведаць дакладна, давайце паглядзім, калі я магу што-то зрабіць, каб дапамагчы вам.
Я таксама выкарыстоўваю Atris афіцыйны і я добра..Хай і мне, калі вам што-то трэба есць![]()
З elsawin вы ведаеце, жыцце, смерць і цуды qualsoiasi vag любы зняцце і ўстаноўка шрубы на вінт! Зараз знаходзіцеся 5
Калі вы хочаце info "агульныя" вы можаце паспрабаваць знайсці ў кіраўніцтвах Haynes, я cos? мне ўдалося атрымаць шмат інфармацыі пра аўтамабіль, расход смешны.
PS вядома, на Англійскай мове...
Я шукаю ў сеткі вэб-сайт, hayness, і вы разумееце, што, калі ? тое, што вы шукаеце або няма... :-D
я пацвярджаю, elsawin і характэрных для ўсей групы vag!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
я буду тут http://workshop-manuals*****/ ? у англійскай мове і не ? цудоўны, як і графіка,але тое, што мне трэба, я не знайшоў,паспрабуйце guarare