Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: EDC16C39 Fiat Mjt і ціску турба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Metropolis
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187

EDC16C39 Fiat Mjt і ціску турба

Прывітанне, Хлопцы, трэба ўсім, вы ведаеце, скажыце мне, калі на edc16, змантаваных на GP 1.9 130cv у дадатак да класічных абмежавальнік turbo існуе таксама біт абмежаванне turbo або есць і іншыя абмежавальнікі, якія я не магу знайсці? я пытаюся гэта таму, што? на гэтай Gp, не магу прайсці міма 1.9 Бар ціску, што мне ідзе, і ў рэшце ціск turbo Высокая, або ? датчык Aps, які не выходзіць за рамкі ціску? Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, для атрымання адказу пачынаецца сфармуляваць пытанне ясна......Аўтамабіль ? усе акцыі? ен turbo + вялікая? калі так, якая мадэль? чаму? калі вы хочаце пераадолець 1.9 з турба сцек ты наступны на разрыў.............для мяне ўжо? вы з 1.9

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    Аўтамабіль з Турба-плюс мадэль дакладна не ведаю,адзінае, што я ведаю ? той, Fiat Stilo плюс пі? я не ведаю, Запал Рухавікоў арыгінал саступае арыгінальнай уявіце сабе, калі працуе на 1.9 ehehhehe, для мяне аўтамабіль так ідзе moooooooooolto нармальна, але ўладальнік хоча, каб сее-пі?, цяпер я не разумею, калі ? датчык aps, які ідзе перапаўненне або ? абмежавальнік turbo Ecu...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Паведамленні
    187
    ? датчык Aps, што больш за 2 бар ідзе перапаўненне, што датчык я магу sostiture да арыгіналу? Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ма ? пытанне, відаць, што ўжо? у вас есць частковы адказ?
    пачынае шукаць тэхнічныя дадзеныя вашай карты, а затым атрымаць файл ecu ў пытанні ? вывучае тых, хто паміж 2 прыходзіць спачатку ў адмову, а пасля таго, як вы ўсталюеце, адпаведна,........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Няма ніякіх праблем здымаць нават на 2 бар або больш? з map-крычы, l0unica што ? што больш за 2 бар, вы не можаце ўсталяваць добра, ціск у карту

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў "Метраполіс" Visualizza Messaggio
    Аўтамабіль з Турба-плюс мадэль дакладна не ведаю,адзінае, што я ведаю ? той, Fiat Stilo плюс пі? я не ведаю, Запал Рухавікоў арыгінал саступае арыгінальнай уявіце сабе, калі працуе на 1.9 ehehhehe, для мяне аўтамабіль так ідзе moooooooooolto нармальна, але ўладальнік хоча, каб сее-пі?, цяпер я не разумею, калі ? датчык aps, які ідзе перапаўненне або ? абмежавальнік turbo Ecu...
    Тут характарыстыкі вашага датчыка:
    0281002437.rar

турбіна ori стілуса, таксама 150cv, ? адзін gt1749v, я не ведаю, што працу яны зрабілі, і я ведаю, што ? лепшае, што вы паведаміце да перапынку.
    з 2 бар варта ўжо? здымаў з +200cv.
    Абмежавальнікі turbo есць біт, які робіць абсалют, але я веру, што ты не знайшоў нават, чаму? ен трапляе ў той жа ECM на гэтыя карты.

Спадзяюся гэта было карысна.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •