Старонка 1 з 14 12311 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73

Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Хлопцы, у мяне FIAT BRAVO SPORT 150CV НЯМА DPF з вадасцекавая труба.
    Растлумачу: крэсла зрабіць адзін, што робіць rimappature, карту для маей машыны, прыйшоў з загрузкай? карту на маей машыне, і як толькі загружаецца карта, мы ў машыну і перад паскоранай глыбокай у 4-й перадач, і? у выпадку адмовы рухавіка, fiat ecu scan даў памылку на помпа высокага ціску (P0091), то зарэгістраваны я ўстаю крышачку абмежавальнік на рэйку ад 4% да 5%, riprovammo і не даў пі? памылку, таму я заплаціў і яму ? сышоў.
    Вось пасля ўсяго аднаго месяца ? паўторна, паскарэння я ад няспраўнасці рухавіка, я заходзіў на 120 км/ч на шосты перадачы на 2100rpm прыкладна, я пачаў паскарацца глыбока, каб зрабіць абгон і bhammm памылка і машына завод не падштурхоўвае-й? як вынікае, і ідзе ў адмову....я прыехаў на некалькі хвілін, а затым я дзялю і зноў ідзе добра....
    Памылка ? у P0091 - Ціск паліва (рэгулятар Ўваходу помпы высокага ціску).

Праз некаторы час ен ricontattai, і я reimpost? ціск ў магістралі rail першапачаткова так 1600, я зноў адчуў машыну і на трэцяй перадачы affondai паскаральніка, і толькі ў пачатку? націснуць вось паўтарыцца-адмова рухавіка.
    Вось трэнер мне сказаў, што ен можа залежаць ад помпы, ад датчыка высокага ціску на помпа або ад датчыка rail, той узброены цярпеннем я купіў датчык rail арыгінальны рэгулятар высокага ціску на помпа, і я замяніў іх абодва, але думаю, што....вы ? паўторна тая ж памылка.

Я звязаўся з маім добрым сябрам, і ен мне зрабіў карту, што я загружаны, але вы ? паўторна памылка зноў.

Я заяўляю, што трэнер папрасіў мала, cio? да 20 або 25Cv і што аўтамабіль я consumasse менш ціхай хадой.

Вось цяпер хацелася б зразумець ад вас, што можа быць у рэальнасці? пытанне карту або механіка?
    Я прыкладаю некаторыя карты (у дадатак да арыгіналу), якія я загрузіў, і што ўсе ў мяне есць-адмову. Толькі сення мой сябар зрабіў мяне яшчэ адна карта (6, якія вы знойдзеце ў архіве, які прыкладаю) раздзел rail устаноўлены арыгінальны і сказаў мне, каб паспрабаваць.

Для тых, хто хоча знаходзіць карты я паслаў у лічку, што я даю вам пароль ад архіва

__________________________________________________ ________________________________________________

Хлопцы, нарэшце, сення атрымалася зрабіць дыягностыку ўключыць, я маючы ноўтбук і мне атрымалася выпхнуць адмову, як вы бачыце на графіцы, адпавядае кожны пік колькасці? дызель запыце (графічныя унізе), адкрыцці рэгулятара ціск паніжае (графік вышэй), я контурам чырвонага, дзе вы ? праверка няспраўнасці, на самай справе, як бачыце, рэгулятар ціску ? пайшоў да нуля....у папярэдніх выпадках, як я казаў, ен апускаў, але не ? прыбыў да нуля.
    Я таксама заўважыў, што адкрыцце рэгулятара ціску не перавышае 48,92%, але як вы думаеце ? нармальна? Cio? гэты рэгулятар павінен атрымаць 100%, або максімум атрымаеце 50%?

Што капуста пу? быць па-вашаму....гэта зводзіць мяне з розуму гэта справа. Гэта як калі б, калі патрабуе-й? дызель або ціску, або, як вы гэта вызначце, рэгулятар зніжае да нуля ў некаторых выпадках і прымусіць мяне пайсці машына ў recovery! sad.gif

Іншае, што я заўважыў ? ціск дызельнага паліва вымяраецца заўседы перавышае тую мэту, зададзеная карта, cio? калі карта максімальны ціск павінна быць 1664bar я ўбачыў, што вымераная прыходзіла нават у 1687bar, cos? як вы можаце бачыць на максімальныя і мінімальныя значэння злева малюнка. Абмежавальнік на гэтай карце? ? было зададзена таксама 1664bar cos? як максімальнае ціск, але ў рэальнасці? не адбывалася нічога....Калі для? звярніце ўвагу на тое месца, дзе я атрымаў адмову, ціск паліва вымяраецца ? засталіся-й? нізкі для гэтай мэты....

Хлопцы, што і як я магу вырашыць? Было б больш? паказана давесці машыну pompista?
    Загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    Мяне gi? адказаў у папярэдніх гульнях серыі, у іншым месцы? сення мне ? прыйшлі гэтыя сумневы:
    і калі б ен быў вінаваты нейкі фарсункі?

Я зрабіў гэтыя тэсты з нерухомай машыне на нейтрал, экран ? зроблена з рухавіком, як мінімум, у той час як другі экран з рухавіком, які нарадзіўся каля 1650 абаротаў.

Што вы думаеце пра тых выпраўленні, якія робіце?

Хто-небудзь з вас ? поспех?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    прывітанне па-першае, каб забіць цябе сумненні, калі праблема ў карце, за што дараваць файл крычы, а затым riprovi, калі ен павінен ісці дрэнна, то праблема і механічных/чайнік калі бы гэта было наадварот, праблема заключаецца ў карту,і тут ўступаюць у гульню гуру карт, якія пасля таго, як размясціў файл mod скажуць ці параяць, дзе праблема і як яе вырашыць

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    трэба рабіць, што кантраляваць ціск obbiettiva і чым вымяраецца, а таксама нізкая так паглядзець, што не хапае ps карту ori адбываецца тое ж самае
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    буду ўдзячны, калі можаце, што inserissi файлы на врі і мод без абанемента,калі вам патрэбен савет, мы тут, але з абанемента не мае сэнсу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я ? capitanto некалькі разоў, што тыя і зрабілі, што тыпу праблема, на паскарэнне, максімальную і выпадковых, або выключаецца, або пераходзіць у абарону, а затым пакінуць, як быццам нічога не здарылася.
    У гэтым выпадку, што ідэальна зрабіць ? што загрузіць карту на врі толькі defap, улічваючы, што ў цяперашні час не вы-ы?, затым riprovi, калі праблема паўторыцца. У выпадку, калі ricapitare выключыць праблемы адлюстравання, то вы павінны адрамантаваць або замяніць помпа высокага ціску, які на 99% ? злачынец, улічваючы, што вы ўжо заменены рэгулятар ціску (у залежнасці ад паломкі), і можна было risparmiarti датчык, які не ламаецца амаль ніколі.

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    хлопцы з карту залатых, я не ? здавалася, што ўдаецца, але зноў жа пу? быць, што, будучы першапачаткова чисс? якое ўмова павінен з'явіцца звярнуцца? не адмова, boooo
    Хлопцы, прыкладаю файлы карт без пароля.

Што вы думаеце аб гэтых выпраўленняў на инжекторах?
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    трэба рабіць, што кантраляваць ціск obbiettiva і чым вымяраецца, а таксама нізкая так паглядзець, што не хапае ps карту ori адбываецца тое ж самае
    гэты тэст я зрабіў і вы бачыце на першай малюнку, што я напісаў вышэй (з графіка), дзе адлюстроўваецца ціск дызельнага паліва мэта і вымяраецца, Калі premevo чым вымяраецца выходзіў ледзь-ледзь за межы гэтай мэты, іт-дырэктар? у гэтай карце гэтай мэтай было 1664bar і я магла 1687bar, cos? як вы заўважылі, злева ад малюнка, таму, трохі хібнасць есць, але я думаю, што можа быць нармальна, праўда?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў bravosport150 Visualizza Messaggio
    гэты тэст я зрабіў і вы бачыце на першай малюнку, што я напісаў вышэй (з графіка), дзе адлюстроўваецца ціск дызельнага паліва мэта і вымяраецца, Калі premevo чым вымяраецца выходзіў ледзь-ледзь за межы гэтай мэты, іт-дырэктар? у гэтай карце гэтай мэтай было 1664bar і я магла 1687bar, cos? як вы заўважылі, злева ад малюнка, таму, трохі хібнасць есць, але я думаю, што можа быць нармальна, праўда?
    не бачыў, ну ўсе роўна сыходзіць всасывать ў баку і паглядзець, калі ? забітыя брудам, трэба escudere падзенне ў нізкае, кантралюючы ціск , пасля таго як вы пераканаліся, што ў ланцугу ? усе ок" вочы на valvolina на фільтр", аднак, вядома, што ў момант, калі скача фури памылка, не хапае 300 миллибар ты не пойдзеш, з'яўляюцца ўнутранымі клапанамі, помпы, якія не трымаюць больш ціск
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    ок, у гэтыя дні зменіцца? фільтр дызельнага паліва і сервера кліенцкага доступу rpc? што помпу ў баку чысты.
    Вы ў дадзены момант няспраўнасці не хапае ціску, але самае дзіўнае ? што не заўседы робіць, на самай справе, калі паглядзець графік ў перыяды, якія папярэднічалі тых цісках, сказаў ен, дасягнуты спакойна, як ніколі? Вы павінны рабіць гэта заўседы, што не хапае ціску?

Старонка 1 з 14 12311 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •