Хлопцы, у мяне FIAT BRAVO SPORT 150CV НЯМА DPF з вадасцекавая труба.
Растлумачу: крэсла зрабіць адзін, што робіць rimappature, карту для маей машыны, прыйшоў з загрузкай? карту на маей машыне, і як толькі загружаецца карта, мы ў машыну і перад паскоранай глыбокай у 4-й перадач, і? у выпадку адмовы рухавіка, fiat ecu scan даў памылку на помпа высокага ціску (P0091), то зарэгістраваны я ўстаю крышачку абмежавальнік на рэйку ад 4% да 5%, riprovammo і не даў пі? памылку, таму я заплаціў і яму ? сышоў.
Вось пасля ўсяго аднаго месяца ? паўторна, паскарэння я ад няспраўнасці рухавіка, я заходзіў на 120 км/ч на шосты перадачы на 2100rpm прыкладна, я пачаў паскарацца глыбока, каб зрабіць абгон і bhammm памылка і машына завод не падштурхоўвае-й? як вынікае, і ідзе ў адмову....я прыехаў на некалькі хвілін, а затым я дзялю і зноў ідзе добра....
Памылка ? у P0091 - Ціск паліва (рэгулятар Ўваходу помпы высокага ціску).
Праз некаторы час ен ricontattai, і я reimpost? ціск ў магістралі rail першапачаткова так 1600, я зноў адчуў машыну і на трэцяй перадачы affondai паскаральніка, і толькі ў пачатку? націснуць вось паўтарыцца-адмова рухавіка.
Вось трэнер мне сказаў, што ен можа залежаць ад помпы, ад датчыка высокага ціску на помпа або ад датчыка rail, той узброены цярпеннем я купіў датчык rail арыгінальны рэгулятар высокага ціску на помпа, і я замяніў іх абодва, але думаю, што....вы ? паўторна тая ж памылка.
Я звязаўся з маім добрым сябрам, і ен мне зрабіў карту, што я загружаны, але вы ? паўторна памылка зноў.
Я заяўляю, што трэнер папрасіў мала, cio? да 20 або 25Cv і што аўтамабіль я consumasse менш ціхай хадой.
Вось цяпер хацелася б зразумець ад вас, што можа быць у рэальнасці? пытанне карту або механіка?
Я прыкладаю некаторыя карты (у дадатак да арыгіналу), якія я загрузіў, і што ўсе ў мяне есць-адмову. Толькі сення мой сябар зрабіў мяне яшчэ адна карта (6, якія вы знойдзеце ў архіве, які прыкладаю) раздзел rail устаноўлены арыгінальны і сказаў мне, каб паспрабаваць.
Для тых, хто хоча знаходзіць карты я паслаў у лічку, што я даю вам пароль ад архіва
__________________________________________________ ________________________________________________
Хлопцы, нарэшце, сення атрымалася зрабіць дыягностыку ўключыць, я маючы ноўтбук і мне атрымалася выпхнуць адмову, як вы бачыце на графіцы, адпавядае кожны пік колькасці? дызель запыце (графічныя унізе), адкрыцці рэгулятара ціск паніжае (графік вышэй), я контурам чырвонага, дзе вы ? праверка няспраўнасці, на самай справе, як бачыце, рэгулятар ціску ? пайшоў да нуля....у папярэдніх выпадках, як я казаў, ен апускаў, але не ? прыбыў да нуля.
Я таксама заўважыў, што адкрыцце рэгулятара ціску не перавышае 48,92%, але як вы думаеце ? нармальна? Cio? гэты рэгулятар павінен атрымаць 100%, або максімум атрымаеце 50%?
Што капуста пу? быць па-вашаму....гэта зводзіць мяне з розуму гэта справа. Гэта як калі б, калі патрабуе-й? дызель або ціску, або, як вы гэта вызначце, рэгулятар зніжае да нуля ў некаторых выпадках і прымусіць мяне пайсці машына ў recovery! sad.gif
Іншае, што я заўважыў ? ціск дызельнага паліва вымяраецца заўседы перавышае тую мэту, зададзеная карта, cio? калі карта максімальны ціск павінна быць 1664bar я ўбачыў, што вымераная прыходзіла нават у 1687bar, cos? як вы можаце бачыць на максімальныя і мінімальныя значэння злева малюнка. Абмежавальнік на гэтай карце? ? было зададзена таксама 1664bar cos? як максімальнае ціск, але ў рэальнасці? не адбывалася нічога....Калі для? звярніце ўвагу на тое месца, дзе я атрымаў адмову, ціск паліва вымяраецца ? засталіся-й? нізкі для гэтай мэты....
Хлопцы, што і як я магу вырашыць? Было б больш? паказана давесці машыну pompista?
Загадзя дзякуй![]()