Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214

Exclamation Ktag a fw 6.070, 0, код кліента пусты

Прывітанне ўсім,
    я спадзяюся, што хто-то выйшаў з гэтай калатнечы.
    Я заяўляю, што праблемы я ўжо быў паспяховым, і я вырашыў перапісаць SD 6.070 і перарабіць абнаўленне пратаколаў.
    Але цяпер ён не хоча + ведаць.
    Ktag зрабіў 3 аўто, ніколі не ў анлайн.
    усе раптам закрылі Ksuite 2.13 і адкрыць, калі ўсё шэра і fw 0.
    Я таксама паспрабаваў змяніць у 2 разы SD.
    Кожны раз, калі кладу SD ў КАМПУТАР карупцыі.
    Калі ўзяць SD карту, а з іншага Кв 6.070, каб скапіяваць яго, у ПК, аказваецца, сапсаваныя SD.
    Хто-то быў бласлаўлёны файл SD 6.070. Бачыў, што ў інтэрнэце ходзіць легенда, што існуюць файлаў SD выпраўленая гэтая памылка і памылка eeeface.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Адзін раз замест гэтага ён даў мне fw 6.070 але код кліента і падпіска пустыя.
    Я паклаў файл CFG L14xxxx ў тэчцы C:\Ksuite\update і разбіваецца.
    Праблема прысутнічае з дапамогай ktag з ksuite, дзе вы выкарыстоўваеце kess, з update не пусты ў сэнсе..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але у тэчцы update павінен быць пустым, вы не можаце выкарыстоўваць яго з пратаколамі kess ўнутры атакаваць ktag цябе ныюць на трываласць..
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Гэта я зразумеў, на самай справе пытанне нарадзіўся адтуль.
    Цяпер, як я выходжу?
    Калі ўзяць SD карту, а з іншага Кв 6.070, каб скапіяваць яго, у пк з'яўляецца карупцыі. таму не магу скапіяваць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fabiuz Visualizza Messaggio
    Гэта я зразумеў, на самай справе пытанне нарадзіўся адтуль.
    Цяпер, як я выходжу?
    Калі ўзяць SD карту, а з іншага Кв 6.070, каб скапіяваць яго, у пк з'яўляецца карупцыі. таму не магу скапіяваць.
    я не разумею, вы хочаце сказаць, што калі ты бярэш sd ёсць інструмент, які добра працуе, і пакласці ў ваш кампутар, каб скапіяваць табе кажа, што і карупцыі? у гэты момант, здаецца, праблема з пк, паспрабуйце выкарыстоўваць "чысты" кампутар.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    sd ставіш новы ????
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Так, я спрабаваў купіць Sandisk Ультра 3 новы 8Gb, паставіў на файлы SD 6.070 і нічога.
    Калі ён вяртаецца ў пашкоджаныя ПК
    Я таксама спрабаваў адфарматаваць спачатку павольна NTFS, а потым FAT32, каб знішчыць і аднавіць MBR, але нічога не.
    Звычайна Ksuite 2.08 Нямецкі з файламі update to 2.11 для ktag частка, і выходзіць адразу ж fw 0.
    Мне не робіць update пратаколы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Я спрабаваў на 3 розных ПК, альбо з чытання памяці SD убудаваны ў КАМПУТАР з dvd-SD-знешні.
    Вы на практыцы, калі паставіць SD з ktag 6.070 s працуе, што ён зрабіў 1 запіс, кажа мне, каб адфарматаваць SD-карту. вядома, я зрабіў адмяніць і вярнуць у ква.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    я думаю, што табе варта спытаць у пастаўшчыка, дзе вы купілі, нейкае тлумачэнне я павінна даць.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Магчыма, ніколі яшчэ ў гэты момант ты? пакладзеце microsd на кампутар і ў уласцівасцях бачыце, што мае файлавую сістэму raw і аднаўляюцца, у любым выпадку ваша праблема, верагодна, з'яўляецца яшчэ адным кампанентам, на гв апошняе выпрабаванне, каб зрабіць microsd новую пасылку не перапрацоўваюцца макс 4 фарматаванне ў fat капіяваць тэчкі ў старой версіі, устаўце microsd на сваё месца, вазьмі тэчку update ў новай версіі і замяніць яго ўнутры на свой sw, злучае інструмент і запускае sw і паглядзець, калі вырашыце так.....

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •