Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289

Question Чытанне edc16c9 opel з ktag і запісы з kessv2

хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб спытаць якую-небудзь інфармацыю, каб чытаць цалкам у c9 opel я ведаю, што ? трэба ісці bdm але пісаць вы можаце? таксама выкарыстоўваць kess v2? я растлумачу, я бачу, што kess ен уключаны толькі для запісу, але ? магчымасць пісаць поўны файл ці толькі частку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    па майму вопыту, маючы абодва сродкі ori,вы можаце спакойна зрабіць чытанне з ktag і рабіць запісы ў паслядоўны з kess,робіць усе так, як павінна
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    дзякуй я ўжо? аперацыя пішу з kess і перачытваю ў bdm з ktag, файл ? ідэнтычныя ва ўсім і для ўсяго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    сення прыйшлі да мяне kess і ktag і цікава provarl, як толькі ў мяне часу іх накласці? тэст...ў вас есць парады, у прыватнасці, даваць? дзякуй за адказ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    няма чаго сказаць, вельмі интуитивны і тлумачаць усе з чайнай лыжкі, provandoli, вы пачуеце
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    хлопцы, не адкрываючы іншыя пасады, я хацеў спытаць, у мяне kess v2 клон пісаць edc15c7, чым fiat multipla я магу яе спакойна я не? вы пішаце, як правіла, ад порта obd?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    няма чаго сказаць, вельмі интуитивны і тлумачаць усе з чайнай лыжкі, provandoli, вы пачуеце
    прывітанне падарвацца ў на кампакт-дыску ўстаноўкі kessv2 ен растлумачыць вам усю працэдуру, як ачысціць святыя пісанні і ствараць новыя святыя пісанні з j-link...тут есць на самай справе c'? таксама малюнак, як падключыць прыладу да kessv2 і зварыць кантактны паласы, але c'? іншы вобраз, які я не магу зразумець цябе месца, і калі вы хочаце мне растлумачыць...Setup-4-Kessv2-TF-Connected computer.jpg

ps. для астатніх, я павінен сказаць, што я вельмі задаволены як kess, што ktag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    добры дзень, вы кажаце мне, што трэба, каб зрабіць гэты мод са святога пісання?
    я, прыкласці даведку complet адкрыцце, калі ласка?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    гэтыя прылады маюць лічыльнікаў, якія дазваляюць складаць пісання, пасля чаго вам трэба зарадзіць мікра, каб скінуць яго, і, пачынаючы з ac****

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    дакладнае!!!!!!

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы