Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109

Савет для адлюстравання аўтамабілі fiat natural power

усім прывітанне, рамонт эбу iaw 59f 5af і 4af газ мне і давялося мець запыты тыпу : "вы можаце змяніць трохі эбу, каб зрабіць яе лепш?"
    цяпер мы ўсе ведаем, што гэтыя аўтамабілі пакутуюць трохі прадукцыйнасці з-за метану, але як я павінен рэагаваць? крытэрыі выкарыстоўваць не метан???

у распараджэнні чытаць і пісаць я cdc marelli, у школе і kess v2 obd - тытан і winols для супастаўлення.

якія парады дасце мне???

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я таксама былі запыты, як правіла,...
    я хацеў бы ведаць s? ? што выканальна...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    і, вядома, выканальна, магчыма, з якой-небудзь савет, мы не зможам, вядома...
    Проста толькі прадбачыць???? відаць, што значэння метану яны ў іншы блок кіравання, не можа толькі прадбачыць, не так???

тэрміновыя параўнання і парады

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    за тое, што ен я вам магу сказаць, што значэння загадзя метану cos? як, напрыклад, час ўпырску будуць прынятыя і выпраўленыя ў ecu з метану на бензін...не будзе ў мяне, калі ? ясна...
    цяпер пытанне? ? як вы дзейнічаеце?? і, перш за ўсе, на якой ecu ен ўмешваецца з двух?
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    заўседы ўмяшацца на галоўны эбу бензіну.
    як і ў любой іншай завод pluricarburante, а таксама работы, зробленыя на галоўнай адбіваецца на блок кіравання газ без праблем.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў sergiot Visualizza Messaggio
    заўседы ўмяшацца на галоўны эбу бензіну.
    як і ў любой іншай завод pluricarburante, а таксама работы, зробленыя на галоўнай адбіваецца на блок кіравання газ без праблем.
    Я згодны з t?.. але s? адзін ўдасканальвае прадукцыйнасць Метан або звадкаваны нафтавай газ пасля бензіну, што адбываецца?
    пачаць? біць (самазагаранне)?..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я згодны з t?.. але s? адзін ўдасканальвае прадукцыйнасць Метан або звадкаваны нафтавай газ пасля бензіну, што адбываецца?
    тое, што вы павінны выбіраць: калі вы аптымізаваны бензінавы вы, крыху менш газу, і наадварот.
    на шчасце, c'? заўседы кантроль біцця, што даруе......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    ўяўленне, такім чынам, эфектыўнасць рухавіка, з бензінам ? заўседы вышэй, калі вы ідзяце на снд або спг...заўседы!
    нават калі гэта і так? не значыць, што бензін c ? што-то не так, а ? ад гэта выправіць, перш чым рабіць рэгуляванне газу.
    з сучасныя аўтамабілі эфектыўнасці pi? - высока ен, змяніўшы l загадзя ва ўсіх яго зменных і максімальная ўстаноўка павінна вырабляцца на азс (без ўмяшання датчыкі дэтанацыі, чаму? прывядзе да парэзах і seghettamenti) і не газ.
    відавочна, што там будзе? невялікі карэкцыі паліўнай на ecu бензін, каб вызначыць, як пайсці ў стадыі частковай і поўнай нагрузкі.
    на ecu газу, калі ? добра адкарэктаваныя пасля перапрызначэння ecu бензін, c ? трэба толькі невялікія выпраўлення.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Язычнікі
    Et
    40
    Паведамленні
    109
    добра carmaghedon ты была дапамога, лагічна tarando добра для бензінавых рухавікоў маюць перавагі газу... але супаставіць бензін заўседы і не метан, метан пасля ідзе рэгулюецца лепш... такім чынам, я павінен узброіць выдатны panda метану і бачыць, куды я магу засунуць у бензін загадзя, не ўзарваць... і потым я іду рэгуляванне газу на яе ecu... правільна??? я правільныя высновы???

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    так, але вочы, што доказаў, без ведання не прыносяць выгады, асабліва калі мы гаворым пра перапрызначэньне

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •