прывітанне ўсім, хто ведае, як выдаліць fap ў гэтым kalos renault 2.0 dci ? не, я яшчэ файл ori-чаму? заўтра цягну мар, вы можаце зрабіць з якой-то тыпу праграмы ecusafe або раз ці іншыя?
прывітанне ўсім, хто ведае, як выдаліць fap ў гэтым kalos renault 2.0 dci ? не, я яшчэ файл ori-чаму? заўтра цягну мар, вы можаце зрабіць з якой-то тыпу праграмы ecusafe або раз ці іншыя?
Прывітанне, але вы яшчэ не атрымалі аўтамабіль, вы не ведаеце, што ecu збірае, і вы належыце на 2 sw farlocchi?????? але ад...........не дай дакладныя дадзеныя аўто..які адказ вы спадзяецеся атрымаць?
Я забыўся напісаць, што ? у edc16c33 цяпер вы ведаеце, што рабіць?
Так што ж трэба, што адказаць, што паветра напышлівым? Вы павінны зрабіць паведамленні? Мы ўцякаем рабіць яркімі, каб потым сказаць, даручаных тут, або іх
Паспрабуйце зразумець, што я напісаў з тым жа спакоем, якое я прысвяціў адказваць, па-першае: напішыце тэхнічныя дадзеныя няпоўныя, то вы кажаце, што вы забыліся, я кажу вы належыце на sw farllocchi ? аб тым, што не ўсе добра, відаць, што асабліва ecusafe зкранае амаль усе dtc і асабліва непатрэбных, сказаўшы вам, што я раблю ў прафесіі, я спрабаваў зразумець, што не выкарыстоўваю sw, якія працуюць у сеткі, але sw, што вы купляеце і я плачу абнаўлення, у pi? я патлумачыў, што работы таксама з рашэннямі кіраўніцтва, дзе sw fallisscono. Вы кажаце мне, што з? напышліва ў бок свой шлях партоў і адказаць? Мне не патрэбныя ні акуляры, ні паведамленні, калі вы шукаеце інфармацыю або невялікай дапамогі, Вучыцца партоў такім чынам, зычнага......Добрая Праца
Calmiamoci n'roses імгненне ...
Я не ведаю, што робяць гэтыя SW, што вы згадалі аб файле fabiovts88..
калі файл у наяўнасці давайце паглядзім,
але не спадзявайцеся, што вам можа даць надзейнага рашэння або паказаць вам, як вы f?,
вядома, па розных прычынах..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Rileggiti паведамленне, што вы напісалі, і тады, магчыма, вы разумееце.. я прыходжу, заўседы так дарэчы, і напісаць мне, вы належыце на sw farlochi, але і інш задайце сабе лепш, я проста спытаў, інфармацыі, калі гэтыя sw рабілі гэты тып ecu.... з павагай