Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39

Крытэрыі падстава для супастаўлення

Buonsera ўсім, хлопцы і са святам Вялікадня.
    Я хацеў бы пачаць гэтую тэму з просьбай прааналізаваць асноўныя канцэпцыі любую карту для апрацоўкі.
    Я дакументальна шмат тут і іх, але заўседы застаюцца яшчэ многія сумневы з нагоды некаторых паняццяў, якія я лічу "ключ".
    Я не хачу адкрываць гэтую тэму, каб ведаць, у прыватнасці, што чапаць, на карце, у прыватнасці, але, каб зразумець, калі так разважаць, пу? змясціцца або няма.
    Ад таго, што я чытаў, усе карты звязаны адзін з адным. Немагчыма змяніць толькі адну карту, каб пакінуць іншыя. Напрыклад..Калі павелічэнне расходу паліва, я не магу не павялічыць ціск турбо...
    Робячы гэтыя здагадкі, я прыйшоў да высновы, што ў аснове ўсяго, я мог бы паставіць AFR ў якасці адпраўной кропкі.
    Гэта чаму? я хацеў бы impostarmi есць AFR аптымальнага ў бок гарэння і, такім чынам, усе змены, якія andr? праводзіць расходу дызельнага паліва і паветра, будуць зробленыя на аснове значэння AFR impostatomi першапачаткова.
    Цікава, гэта чаму? пасля іншых абмеркаванняў, я заўважыў, што яны пачынаюць ўносіць змены, улічваючы толькі апошні AFR і, выкарыстоўваючы яго як фактар для карэкцыі змяненняў ўжо? зробленыя. Але не будзе больш? разумна зрабіць як я напісаў раней?
    Вы выявіце, што, як разважанне можа reputarsi разумнае, ці я памыляюся?

Дзякуй усім, хто хоча паказаць мне аснову, на якой можна разважаць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Прабач, калі зрабіць перапынак, але вы можаце мне растлумачыць, аб чым ідзе гаворка? AFR?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    У выпадку павелічэння расходу паліва трэба больш? паветра, і колькі паветра? Вы базы на суадносіны паветра і паліва, а затым, калі ведаеш, колькі табе трэба зрабіць пераўтварэнні ціску наддува

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    AFR ? абрэвіятура, што азначае, AIR FUEL RATIO, то есць суадносіны паветра і паліва. Для рухавікоў з прымусовым запальваннем, г. зн. які працуе на бензіне гэты справаздачу ? у фіксаваны ? 14,7/1 гэта значыць на кожны грам бензіну патрабуецца 14,7 грамаў паветра, каб спаліць цалкам, у рухавіках з цыклам Дызеля суадносіны тэарэтычнай паветра, паліва ? аналагічна (14,5/1), што і рухавікі васьмі? дакладна ? тэарэтычны і чаму? у рэальнасці? рухавік працуе magrissimo і gi? дасягаючы значэнняў, блізкіх да 18/1 пачынае паліць вельмі. Напрыклад, у 1,9 jtd 16v 150 Л. с. (правільна, чаму? я вучуся, то трохі), гледзячы на карты, мы бачым, што ўводзяць 63,75 мм3 паліва (што адпавядае прыблізна 63,75*0.84=53,55 мг) у рэжым максімальнай магутнасці, дзе колькасць? паветра павінна быць каля 1100 мг на цыкл, затым з AFR у памеры 1100/53,55=20,5/1 вельмі далека ад адносін стехиометрической тэарэтычны
    Прывітанне Vega25, я зарэгістраваны нядаўна, і я спрабую даведацца, я, як чытаць і інтэрпрэтаваць значэння карт, якія прысутнічаюць у блоку кіравання, а затым атрымаць ўсе з выгадай інвентарызацыі тое, што я кажу,? па-мойму тое, што вы кажаце, г. зн. basarti на картах лямбда, каб зрабіць ваш карт не ? магчымым па двух прычынах, першая, што, калі я правільна разумею працу тых карты ? падчас пераходных працэсаў (кантралююць і абмяжоўваюць дызельнага паліва падчас паскарэння, а не, напрыклад, па хуткасці? пастаянна, а па-другое, чаму? як я ўжо казаў, рухавік дызель, не маюць дачынення паветра/паліва фіксаваная, як бензін і тое ? немагчыма сказаць, якая ? аптымальнага значэння. Калі існуе аптымальнае значэнне, мы робім выгляд, 18/1 столькі, каб здымаць нумар у гэты момант, дастаткова было проста чытаць кожны цыкл значэнне датчыка MAF (Air Mass Flow), падзяліць яго для таго, што знакаміты 18 напрыклад, і я ведаў, gi? як дызель инжект без задаваць сабе іншыя пытанні.
    Вядома, як я ўжо казаў гэта ? мае меркаванне, для? бачыў, што ведаю яшчэ мала давайце паглядзім, калі які-небудзь карыстальнік-й? эксперт там пу? вучыць што-то.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Дзень на ўсіх. Па мне, нават калі я разумею, што адносіны стехиометрической дызель, не ? жорсткі, аднак, рухавік павінен кантраляваць, інакш не было б паняцця ", дзе знаходзіцца". І потым я не думаю, што карты диано ўказанні толькі для пераходных працэсаў. Таксама, чаму? калі б гэта было так, ад тых, хто бярэ інфармацыю рухавік, калі я іду на хуткасці? пастаянна? Вы маеце рацыю....мы хацелі б хто-то пі? эксперт, які там адрасы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Заўседы мяркуючы, што я ведаю мала, калі я правільна зразумеў логіку працы эбу EDC16 усе часткі карты, педалі, драйвер ці хачу, напрыклад, калі я хачу падарожнічаць да 100 Км/ч канстанты ў VI перадач premer? педаль газу скажам на 25% (я кідаю іх доля ў выпадку), на гэтай карце, на восі есць абаротаў рухавіка і на іншы працэнт, а затым оплетать 2000 аб і 25-працэнтную долю ціск педалі avr? вынік кубка ў Нм запыце прыкідваемся, што так і 170 Нм, у гэты момант яна паглядзеў на карту "крутоўны момант limiter", які кажа, што на 2000 абаротаў крутоўны момант max запыце не павінен перавышаць, скажам, 350 Нм, так як 170 ? ніжні запыту застаецца такі ж, як і праз карту пераўтварэнні пара/дызель, дзе на восі есць абаротаў рухавіка, і яшчэ пара-скрыжаванне даў 2000 аб/170 Нм мне дасць? справа? для ін'екцый скажам напрыклад, 31 мм3, гэта sar? справа? які ўпырскваецца ў хуткасці? пастаянна, у гэты момант я думаю, што карты lamdba не існуюць, чаму? я пытаюся, значна менш магутнасці, чым той, які я мог бы атрымаць да 2000 абаротаў, з педаллю, націснутай на 100%, таму вельмі мала дызельнага паліва ў суадносінах паветра карысны. І наадварот, калі ад 100 Км/ч, я хачу, каб прайсці 130 Км/ч бывае, што ад 25% premer? педаль да ўпора (не заўседы, але ? толькі адзін прыклад) тут перарабіць вакол, перш чым прасіць? напрыклад, з скрыжавання педаль/працэнт 390 Нм, чаму? cos? кажа карту педаль, але крутоўны момант limiter abbasser? запыт у 350 Нм, які заўседы ў карце пераўтварэнні будуць супадаць з 74 мм3 дызельнага паліва. Відавочна, што калі ў момант х я, уклаўшы 31mm3 і наступнага абароту коленвала прыйдзецца? надаць 74mm3 cio? pi? двойчы мы хочам праверыць, што там досыць паветра, каб спаліць іх, то ў гэтых умовах вам трэба? калі ласка, праверце праз карту lamdba не перавышаць пэўную колькасць дызельнага паліва, каб пазбегнуць паліць, як труба. Затым 74 мм3 іх не спыніўся ў ін'екцыі x+1, але паступова ў залежнасці ад павелічэння колькасці? паветра, які паступае ў цыліндры.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Ваш аргумент не здаецца мне няправільным, наадварот....? у гэты момант я пытаюся: Як кажа карты лямбда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    І гэта заўседы гіпотэза мая, то чакаем, што ўмешваецца хто-то, хто ведае. Я лічу, што карту лямбда, калі pi? або менш cos?. Заўседы маю на ўвазе, да прыкладу, у момант x запыт ? 31 мм3 паліва на наступны круг назавем яго x+1 коленвала запыт праходзіць у 74 мм3, у гэты момант эбу глядзець, улічваючы, што прыходзіць ад датчыка MAF і бачыць, што рухавік дыхае ў гэты міг выкажам здагадку, 700mg паветра і карту дым, мае значэнне 1,08 на скрыжаванні 2000 абаротаў і 700 мг/цыкл, а затым робіць разлік тып 700/(14,5*1,08)=44,69, што я думаю, яны ўжо мм3 і не мг дызель? на гэтым у мяне вялікія сумневы, што inietter? скажам ей 44,69 мм3, то гэта provocher? павелічэнне адпрацаваных газаў, што спецыялізаваны бамбавік без разведвальнай апаратуры на турбіны яны будуць здымаць больш? хутка, і гэта pomper? pi? паветра ў цыліндр, то ў наступны раўнд x+2 maf sensora глядзіце? 800mg/цыкл, а затым inietter? яшчэ больш? дызель фінч? ая arriver? значэнне мэтавага 74mm3. Я вельмі спрошчаныя, але я думаю, што пі? ці няма паняцця, што гэта.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Выдатнае тлумачэнне, дзякуй!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Чаму няма ? няправільна думаць, што калі ў аснове вашых разлікаў пакладзеце суадносіны AFR стехиометрической, карту лямбда-avr? мала, каб выправіць, няма?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •