Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 108
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

погляд карту opel corsa 1.3 70 Л. С.

Я спрабаваў перадаць лепш веды, атрыманыя на форуме ў гэтай "дабраславеная " ecu marelli. Я думаю, што imbroccato ўсе фільтры з драйвера, але я не ўпэўнены, што здолеў інтэрпрэтаваць у бок правільнага чытання розных карт і адпаведныя павелічэння зрабіць, каб карта не занадта штуршок (машына і серыі) . Вам слова дзякуй

http://www.professionalchiptuning.ne...er.php?u=16982
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-01-2015 да 17:09

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, я няправільна спасылку на файл, врі

http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post105228

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    калі я магу з радасцю дапамагчы,? не прымаць за чыстую манету тое, што я кажу
    я спадзяюся на тое, што я зразумеў, і на мой (абмежаваны вопыт), то можа нават sfuggirmi пару stupidate
    тады мы ідзем з замовы адрас

добра egr

першы абмежавальнік вы павялічылі ўсе, cio? нават крыху больш? 1000 абаротаў
    асабіста partirei ад другога бп (1190), паступова, і тады я б даў прырост у працэнтах, а не фіксаваны (напрыклад, 15-20%)
    ах гэтая карта мае вось x перавернуты

на авансы, якія я яшчэ не эксперыментаваць, таму я не магу сказаць дакладна
    нават у гэтым есць вось x, перавернуты, на самай справе ў вас павялічыўся на сярэдніх-нізкіх iq

час ўпырску верныя, у аснове км, стан зносу рухавіка ў цэлым, я б сказаў, што зверху паліць, p?
    адзінае, што, але ? асабістае меркаванне, я аддаю перавагу пайсці ў працэнтах, а не ў колькасці? нерухомыя, магчыма, даючы крокам у "пірамідзе", каб мець больш? толькі там, дзе мне трэба (не ? сказаў, што гэта правільна, але я добра cos?)

я бачу адзін біт, які павінен быць, каб ціск у магістралі rail, але ў іншай дыскусіі шчыра кажучы, я не зразумеў, калі ? толькі адзін ці два (і гэта ў выпадку ? другі)

яшчэ два абмежавальніка яны таксама з воссю x перавернуты
    тое ж казаў раней, я б у працэнтах, а не да 1250 абаротаў з мінімальнай gradualit?

у лямбда-я ніколі не дакранайцеся шчыра, нават, чаму? калі закрануць часу ўпырску эбу не павінен заўважыць, што ў рэальнасці? уступае pi? дызель
    аднак у выпадку approfondirei момант разлікаў, а не traslarle жорстка уверх

іншы біт rail правільна

абмежавальнік rail для ціску турба, значэнне факту ? дадатак да запыце ціск, але, магчыма, я б даў сее-што ў pi?

ціску ў рампы, як павелічэнне максімальнага мы, для? прамежкавыя значэння параметру вам ніхто не забараняе рухацца далей (памятаеце, што ў выпадку разгляду абмежавальнікі)

абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература вады, чаму? вы змянілі вось, але не карту?

абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература дызельнага паліва ок

карты педаль шчыра кажучы, я не зусім разумею, як дакрануцца да іх, я думаю, што ідзе адзін p? таксама на смак, але з крокам я, здаецца, р? празмерна

абмежавальнік крутоўнага моманту, каб тэмпература вады, у той жа прамовы, часткі абарачэннях-й? высокія, і ў гэтым выпадку замест прыросту, мне здаецца, мала

4 абмежавальнікі крутоўнага моманту, як правіла, рэчы, яны маюць вось x у накірунку права

адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту для тэмпературы дызельнага паліва (толькі пасля 4-абмежавальнікі, аб якіх я толькі што казаў)

у 064C4A адсутнічае абмежавальнік мінімальнага iq (зша зум, чаму? ? вельмі нізкая)
    наколькі я зразумеў, калі падніміце рэйку трэба рэгуляваць нават гэта чаму? ісці працаваць у раене, дзе колькасць? мінімум ? нуль

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    калі я магу з радасцю дапамагчы,? не прымаць за чыстую манету тое, што я кажу
    я спадзяюся на тое, што я зразумеў, і на мой (абмежаваны вопыт), то можа нават sfuggirmi пару stupidate
    тады мы ідзем з замовы адрас

добра egr

першы абмежавальнік вы павялічылі ўсе, cio? нават крыху больш? 1000 абаротаў
    асабіста partirei ад другога бп (1190), паступова, і тады я б даў прырост у працэнтах, а не фіксаваны (напрыклад, 15-20%)
    ах гэтая карта мае вось x перавернуты

на авансы, якія я яшчэ не эксперыментаваць, таму я не магу сказаць дакладна
    нават у гэтым есць вось x, перавернуты, на самай справе ў вас павялічыўся на сярэдніх-нізкіх iq

час ўпырску верныя, у аснове км, стан зносу рухавіка ў цэлым, я б сказаў, што зверху паліць, p?
    адзінае, што, але ? асабістае меркаванне, я аддаю перавагу пайсці ў працэнтах, а не ў колькасці? нерухомыя, магчыма, даючы крокам у "пірамідзе", каб мець больш? толькі там, дзе мне трэба (не ? сказаў, што гэта правільна, але я добра cos?)

я бачу адзін біт, які павінен быць, каб ціск у магістралі rail, але ў іншай дыскусіі шчыра кажучы, я не зразумеў, калі ? толькі адзін ці два (і гэта ў выпадку ? другі)

яшчэ два абмежавальніка яны таксама з воссю x перавернуты
    тое ж казаў раней, я б у працэнтах, а не да 1250 абаротаў з мінімальнай gradualit?

у лямбда-я ніколі не дакранайцеся шчыра, нават, чаму? калі закрануць часу ўпырску эбу не павінен заўважыць, што ў рэальнасці? уступае pi? дызель
    аднак у выпадку approfondirei момант разлікаў, а не traslarle жорстка уверх

іншы біт rail правільна

абмежавальнік rail для ціску турба, значэнне факту ? дадатак да запыце ціск, але, магчыма, я б даў сее-што ў pi?

ціску ў рампы, як павелічэнне максімальнага мы, для? прамежкавыя значэння параметру вам ніхто не забараняе рухацца далей (памятаеце, што ў выпадку разгляду абмежавальнікі)

абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература вады, чаму? вы змянілі вось, але не карту?

абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература дызельнага паліва ок

карты педаль шчыра кажучы, я не зусім разумею, як дакрануцца да іх, я думаю, што ідзе адзін p? таксама на смак, але з крокам я, здаецца, р? празмерна

абмежавальнік крутоўнага моманту, каб тэмпература вады, у той жа прамовы, часткі абарачэннях-й? высокія, і ў гэтым выпадку замест прыросту, мне здаецца, мала

4 абмежавальнікі крутоўнага моманту, як правіла, рэчы, яны маюць вось x у накірунку права

адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту для тэмпературы дызельнага паліва (толькі пасля 4-абмежавальнікі, аб якіх я толькі што казаў)

у 064C4A адсутнічае абмежавальнік мінімальнага iq (зша зум, чаму? ? вельмі нізкая)
    наколькі я зразумеў, калі падніміце рэйку трэба рэгуляваць нават гэта чаму? ісці працаваць у раене, дзе колькасць? мінімум ? нуль
    Перш за ўсе, дзякуй за удзеленую p? вашага часу, каб прааналізаваць мой файл.

Тады прэм'ер-лім. Вы кажаце, што варта чытаць ад dx, sx затым я пачынаю павялічыць па вр, пачынаючы з dx. У сутнасці, значэнне max у мяне ў 4688 абаротаў, правільна? Я змяніў

Авансы....зьменены сэнс mod і разлічаны.

Заўтра я скончу ім і яго месца

Яшчэ раз дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Мы працягваем рэдагавання файла:
    Пасля дасягнення яшчэ 2 абмежавальнікі ў курсе, пачынаючы з 2 ВР ад DX
    Усе лямбда-выразы, якія я не ведаў у гэтай ecu былі ўжо? moddate ў файл чытаць з машыны, таму я, хай cos?. Грашовыя пераклады на врі
    Абмежавальнік rail fboost я памыліўся разліку падняў да 215 (1514 БАР)
    Rail f(h20) хто быў in bad dad раней карту rail (130 фіксаваныя па ўсей карце) падняў 130 нават перапынак пасля апошняй крывой: наступны врі
    У адчула гэтую карту не трэба чапаць дакладна ? значэння паказваюць на prex rail нізкі для нізкіх тэмп вады да 75% педаль, праўда?
    Карты Педаль ?? таксама гэтыя павінны чытаць месцамі восі X ? у першы момант макс да 2750 абаротаў? і чаму? той адскок ў апошнія 2 калена ?
    Абмежавальнік крутоўнага моманту для тэмпературы вады....ужо? moddata cos? ... я не разумею, BP фактараў conv ? Вось y праходзіць ад 3750 да 18750 = 0, чаму? ? Як варта чытаць?Не зменена, і цяпер
    Апошнія 4 абмежавальнікі ў курсе, з даданнем чацвертай
    Апошні раз я бачыў карту ў 064C4A але я не ведаю, як падняць яго...
    Прыкладаю абноўлены файл
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 24-01-2015 да 17:16

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    усе ў парадку, адрас

першы абмежавальнік ўвагу, вы знаходзіцеся партыі яшчэ з першых вр
    як ідэя? мы

загадзя, я думаю, там можа быць змена cos?, ? асабіста я не правяраў

два іншых абмежавальнікаў б тым жа працэнтам, што і раней, можа быць, на другім bp 10%, а затым 20%

абмежавальнік rail для t вады я ведаю, што я зрабіў казіно і ў той час я не каэфіцыент пераўтварэння справядліва
    адзінае, што я ўпэўнены ? восі тэмператур? на самай справе нізкія, верагодна, як вы кажаце, што не трэба чапаць

педаль ? яшчэ празмернае, па восі x ? у правільна, для формы, што яны не ведаю, як сказаць, па мне на марелли ўжываюць наркотыкі
    ва ўсякім выпадку, у першай яго максімальны крутоўны запыце ? у 1750 -

абмежавальнік крутоўнага моманту для t вады, калі рэдагаванне тое ж самае, што казаў раней, абароты ў звычайны ? дзіўна, што кроках ад 3750 да 18000? я бачыў усе зробленыя cos?
    0 не з'яўляецца іп? частка з вр, але бенс? карты жа

4 абмежавальнікі у серыі шэсць партыі занадта рана, другі-bp варта было толькі адзін для аднаго, заўседы трэба глядзець, што c'? на восі, на самай справе, вы пачалі павышаць 800-900 абаротаў

абмежавальнік для t дызель асабіста я аддаў перавагу б крокам у %

карта 064C4A:
    памер 16x1
    x = значэнне * 2 - 100 = p rail Бар
    z = значэнне * 0,002941 = мм3 мінімальныя
    проста падніміце ж значэнне, як апошнія два біта, якія ставяцца ў 0

сістэма гэтых двух рэчаў, а затым тэст на дарозе

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ок, я б сказаў, што, пераходзячы й? раз карту, я павінен быць там. ? я кропкі я паставіў карту ori 10x16 абмежавальнік крутоўнага моманту #2 як называецца ecm, так як восі паказваюць, ці тэмператур, нізкіх або высокіх. павінна быць карта, пара падчас прагрэву рухавіка, такім чынам, не павінны служыць змяніць, калі вы не маюць праблем стартара.

Прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    змяніўшы гэтую карту машына мяняе нават горача

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    змяніўшы гэтую карту машына мяняе нават горача
    ? bp паказваюць, temp да 10 ?C і апошнія больш, чым 100?C. Кажаце, што, пакінуўшы на врі я, пачынаючы рэзаць з крокам дадзеных на іншыя абмежавальнікі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    думаю, так, я не зразумеў, нават я, як ен гуляе, але з тэстаў, якія я зрабіў карту ў цэлым ? залежыць вельмі ад гэтай карты.

Старонка 1 з 11 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •