Першапачаткова Напісаў
Exelion1986
калі я магу з радасцю дапамагчы,? не прымаць за чыстую манету тое, што я кажу
я спадзяюся на тое, што я зразумеў, і на мой (абмежаваны вопыт), то можа нават sfuggirmi пару stupidate
тады мы ідзем з замовы адрас
добра egr
першы абмежавальнік вы павялічылі ўсе, cio? нават крыху больш? 1000 абаротаў
асабіста partirei ад другога бп (1190), паступова, і тады я б даў прырост у працэнтах, а не фіксаваны (напрыклад, 15-20%)
ах гэтая карта мае вось x перавернуты
на авансы, якія я яшчэ не эксперыментаваць, таму я не магу сказаць дакладна
нават у гэтым есць вось x, перавернуты, на самай справе ў вас павялічыўся на сярэдніх-нізкіх iq
час ўпырску верныя, у аснове км, стан зносу рухавіка ў цэлым, я б сказаў, што зверху паліць, p?
адзінае, што, але ? асабістае меркаванне, я аддаю перавагу пайсці ў працэнтах, а не ў колькасці? нерухомыя, магчыма, даючы крокам у "пірамідзе", каб мець больш? толькі там, дзе мне трэба (не ? сказаў, што гэта правільна, але я добра cos?)
я бачу адзін біт, які павінен быць, каб ціск у магістралі rail, але ў іншай дыскусіі шчыра кажучы, я не зразумеў, калі ? толькі адзін ці два (і гэта ў выпадку ? другі)
яшчэ два абмежавальніка яны таксама з воссю x перавернуты
тое ж казаў раней, я б у працэнтах, а не да 1250 абаротаў з мінімальнай gradualit?
у лямбда-я ніколі не дакранайцеся шчыра, нават, чаму? калі закрануць часу ўпырску эбу не павінен заўважыць, што ў рэальнасці? уступае pi? дызель
аднак у выпадку approfondirei момант разлікаў, а не traslarle жорстка уверх
іншы біт rail правільна
абмежавальнік rail для ціску турба, значэнне факту ? дадатак да запыце ціск, але, магчыма, я б даў сее-што ў pi?
ціску ў рампы, як павелічэнне максімальнага мы, для? прамежкавыя значэння параметру вам ніхто не забараняе рухацца далей (памятаеце, што ў выпадку разгляду абмежавальнікі)
абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература вады, чаму? вы змянілі вось, але не карту?
абмежавальнік ціску ў рампы, каб тэмпература дызельнага паліва ок
карты педаль шчыра кажучы, я не зусім разумею, як дакрануцца да іх, я думаю, што ідзе адзін p? таксама на смак, але з крокам я, здаецца, р? празмерна
абмежавальнік крутоўнага моманту, каб тэмпература вады, у той жа прамовы, часткі абарачэннях-й? высокія, і ў гэтым выпадку замест прыросту, мне здаецца, мала
4 абмежавальнікі крутоўнага моманту, як правіла, рэчы, яны маюць вось x у накірунку права
адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту для тэмпературы дызельнага паліва (толькі пасля 4-абмежавальнікі, аб якіх я толькі што казаў)
у 064C4A адсутнічае абмежавальнік мінімальнага iq (зша зум, чаму? ? вельмі нізкая)
наколькі я зразумеў, калі падніміце рэйку трэба рэгуляваць нават гэта чаму? ісці працаваць у раене, дзе колькасць? мінімум ? нуль