Добры вечар, я хачу купіць программатор і праграмнае забеспячэнне, каб пачаць вырашаць праблему аварыі падушкі бяспекі на аўтамабілях Fiat lancia Alfa, Што вы мне параіце?
Добры вечар, я хачу купіць программатор і праграмнае забеспячэнне, каб пачаць вырашаць праблему аварыі падушкі бяспекі на аўтамабілях Fiat lancia Alfa, Што вы мне параіце?
выдатны форум 70 наведванняў у пост няма адказу!
калі вам ніхто не адказаў ? чаму? вельмі верагодна. не заўседы appiccicati да пк і ўсе ў нас зрабіць.
калі t зацікаўлены працаваць на падушка бяспекі вы павінны мець добрае паяльной станцыя добры праграміст eprom і т. д ..
і добрыя sw, якія працуюць на crasch.
мяркую, вы марнуеце каля 2000 еўра.
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Дык і я кажу пра пачаткоўца , але, як праграміст, калі вы не хочаце марнаваць шмат, і вы павінны рабіць толькі тое, што вазьмі upa-usb або залозы' c'? я нават больш? добрыя.
Для праграмнага забеспячэння, а не іх ? pi? цяжка, відаць, што не ўсе яны добра працуюць, трэба працаваць ўручную, але вы таксама павінны ведаць, што чапаць...
я павінен зрабіць 500 наступны набор праграмнага забеспячэння, падушка бяспекі рамонт 2011 давайце паглядзім, ці працуе ен.
У якасці праграмнага забеспячэння, што параіце, каб група Fiat Alfa lancia?
У аснове майго абмежаванай вопыт, для пачатку вы маглі б прыняць CARPROG. Не ўсе, але добрае суадносіны кошту і якасці? цана.
Я хацеў бы купіць upa-usb як розныя парады. C'? некаторыя версіі ў прыватнасці? Grezie
Hello!
is very good CarProg Original!