Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 66
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    24

Red face Апаратнае рашэнне не працуе, пеўнік v2 ver 52 3 led

Прывітанне ўсім , пішу вам, таму што хацеў бы падзяліцца з вамі вынікам апаратных змен у matherboard del galletto v2 ver 52 трох святлодыедаў!!!!
    дзякуючы ўказанням дайце мне з форума мне ўдалося зрабіць цалкам сумяшчальны з усімі аўто l,інтэрфейс, указанай

у адрозненне ад таго, патрабавалася змена поўнай дзіўная істота завуць фара то есць ...

1) замена n. 2 інтэграваны MC34063
    2) замена 1 кандэнсатар, першы зверху злева 470 mfd 35 v
    3) замена 1 кандэнсатар 35 v 330 mfd
    4) замена 1 кандэнсатар 100 mfd 35 v
    5) замена 1 smd рэзістар 470 ом 1 res smd 1,5 кім 1 res smd 270 м 1 res 1 khom больш за 1 res 3,9 k
    6) замена рэзанатара (3-pin) з кварц металічны 16 мгц
    7) замена інтэграванай 14 pin санкт-hec 40106b з убудаваным 14-кантактны philips hef40106bt
    8) фільтр epcos b827905513n
    9) фільтр TDK ZIY-2P
    10) RES smd 120 ом

на самай справе кампаненты ў mobo ўжо сумяшчальны з вялікай колькасцю частак у спісе
    tant, што я зыйшоў, каб step by step

я змянілася, таму рэзістары smd ўсіх тых, у serievicino ў rele', і толькі ен адзін ведае, 3,9 k маецца побач з mc34063 ўжо маецца
    пасля гэты першы крок яшчэ не чытае delphi....але значэнне ў вольт батарэі і перадаецца ад 11,2 -(недастаткова) 12,7 фіксаваны!!!!!

гэтая стабільнасць дазволіла мне мець read error, калі я спрабаваў чытаць карту!!!!!
    ен ужо вялікі вынік у тым, што спачатку, здавалася, чытаць, але тады не выклікала файла вам даваў памылку!!!
    затым я зразумеў, што убудаваны hec40106b а таксама st microeletronics не падыходзіць для гуляць правільна
    кіраванне poll up харчавання (вокны), а таксама з-за наяўнасці рэзанатара вельмі танны на месцы
    у кварц-якасць (з мабільнага метал (высокі клас дакладнасці)

вынік..!!!!!! стабільны, хуткі, надзейны чытае і піша правільна з autochksum

аўто паспрабуйце chevrolet captiva 1.9 прачытаны і запісаны сярэднім 12 мін

ford focus tdci 115 л.с. delphi год 2002 прачытаны і запісаны сярэднім 18 мін

audi a4 1.9 tdci чытаць напісанае-12 мін.

tricore ў bdm без antituning прачытана і напісана за 2 хвіліны (усяго)

хачу яшчэ паспрабаваць іншыя аўтамабілі, як simos і іншыя...,калі атрымаецца я дам вам ведаць, ці паступіць
    крок наступныя!!!

я карыстаюся l магчымасцю, каб падзякаваць ўсіх карыстальнікаў форуму, а таксама адміністратараў, якія з такім цярпеннем, нясуць нас!!!! і што нам падаюць абмену
    нашы захапленні ў гэты цудоўны сайт!!!!! яшчэ раз дзякуй!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Добра, вельмі добра ў дзен я павінен зрабіць, я ж кіраваць...
    Ад матфея

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    вы можаце зрабіць фарба з дэталяў, замяніць ???і дзе possima ўзяць запчасткі??дзякуй!!
    Citazione Першапачаткова Напісаў davidepar Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім , пішу вам, таму што хацеў бы падзяліцца з вамі вынікам апаратных змен у matherboard del galletto v2 ver 52 трох святлодыедаў!!!!
    дзякуючы ўказанням дайце мне з форума мне ўдалося зрабіць цалкам сумяшчальны з усімі аўто l,інтэрфейс, указанай

у адрозненне ад таго, патрабавалася змена поўнай дзіўная істота завуць фара то есць ...

1) замена n. 2 інтэграваны MC34063
    2) замена 1 кандэнсатар, першы зверху злева 470 mfd 35 v
    3) замена 1 кандэнсатар 35 v 330 mfd
    4) замена 1 кандэнсатар 100 mfd 35 v
    5) замена 1 smd рэзістар 470 ом 1 res smd 1,5 кім 1 res smd 270 м 1 res 1 khom больш за 1 res 3,9 k
    6) замена рэзанатара (3-pin) з кварц металічны 16 мгц
    7) замена інтэграванай 14 pin санкт-hec 40106b з убудаваным 14-кантактны philips hef40106bt
    8) фільтр epcos b827905513n
    9) фільтр TDK ZIY-2P
    10) RES smd 120 ом

на самай справе кампаненты ў mobo ўжо сумяшчальны з вялікай колькасцю частак у спісе
    tant, што я зыйшоў, каб step by step

я змянілася, таму рэзістары smd ўсіх тых, у serievicino ў rele', і толькі ен адзін ведае, 3,9 k маецца побач з mc34063 ўжо маецца
    пасля гэты першы крок яшчэ не чытае delphi....але значэнне ў вольт батарэі і перадаецца ад 11,2 -(недастаткова) 12,7 фіксаваны!!!!!

гэтая стабільнасць дазволіла мне мець read error, калі я спрабаваў чытаць карту!!!!!
    ен ужо вялікі вынік у тым, што спачатку, здавалася, чытаць, але тады не выклікала файла вам даваў памылку!!!
    затым я зразумеў, што убудаваны hec40106b а таксама st microeletronics не падыходзіць для гуляць правільна
    кіраванне poll up харчавання (вокны), а таксама з-за наяўнасці рэзанатара вельмі танны на месцы
    у кварц-якасць (з мабільнага метал (высокі клас дакладнасці)

вынік..!!!!!! стабільны, хуткі, надзейны чытае і піша правільна з autochksum

аўто паспрабуйце chevrolet captiva 1.9 прачытаны і запісаны сярэднім 12 мін

ford focus tdci 115 л.с. delphi год 2002 прачытаны і запісаны сярэднім 18 мін

audi a4 1.9 tdci чытаць напісанае-12 мін.

tricore ў bdm без antituning прачытана і напісана за 2 хвіліны (усяго)

хачу яшчэ паспрабаваць іншыя аўтамабілі, як simos і іншыя...,калі атрымаецца я дам вам ведаць, ці паступіць
    крок наступныя!!!

я карыстаюся l магчымасцю, каб падзякаваць ўсіх карыстальнікаў форуму, а таксама адміністратараў, якія з такім цярпеннем, нясуць нас!!!! і што нам падаюць абмену
    нашы захапленні ў гэты цудоўны сайт!!!!! яшчэ раз дзякуй!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    верагодна, вы ўжо вырашана? з інтэграванай,супраціў 3.9 k і кварца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    дзякуй за абмен
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    вы можаце зрабіць фарба з дэталяў, замяніць ???і дзе possima ўзяць запчасткі??дзякуй!!
    добры дзень. у мяне gi? зрабіла некалькі месяцаў таму гэтых змяненняў, ажыццявіць у жыцце савет Mbena, і цяпер здаецца, што яны далі станоўчы вынік.
    Я толькі змяніў некаторыя кампаненты; я купіў каго-то ў пі?, калі вам гэта трэба, дайце мне свісток.
    Sar? рады дапамагчы вам (у межах магчымага)

Магу даць комплексны, супраціў 3.9 і кварца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Дзякуй за абмен,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, дзе купіць гэтыя кампаненты...
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    верагодна, вы ўжо вырашана? з інтэграванай,супраціў 3.9 k і кварца
    sportknight вы можаце зрабіць скрыншот з указаннем, l убудаваны і супраціў з кварц замяніць?? Дзякуй
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    тады хлопцы майго не ў гэтым памылка, як цытуе davidepar,я проста спрабую палепшыць яго, калі c'? трэба, чаму? да цяпер ці зрабіў jtag k-line can bdm,толькі я не разумею ... учора на citroën c3 hdi sid 802 siemens не ўдалося гэта зрабіць у boot mode ці давялося отпаяйте яго flasch AM29F400BB,не ведаю, калі праблема ў ecu або galluccio, я павінен паспрабаваць на іншы ecu, каб пацвердзіць,значэнне ў вольтах у sw паказвае 12.7 фіксаванай,цяпер я хацеў бы ведаць, калі c'? некаторыя кампаненты, каб замяніць або няма!!дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    203
    Гэтыя змены, аб якіх казаў sportknight

пеўнік modifiche.jpg

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання