Першапачаткова Напісаў
davidepar
Прывітанне ўсім , пішу вам, таму што хацеў бы падзяліцца з вамі вынікам апаратных змен у matherboard del galletto v2 ver 52 трох святлодыедаў!!!!
дзякуючы ўказанням дайце мне з форума мне ўдалося зрабіць цалкам сумяшчальны з усімі аўто l,інтэрфейс, указанай
у адрозненне ад таго, патрабавалася змена поўнай дзіўная істота завуць фара то есць ...
1) замена n. 2 інтэграваны MC34063
2) замена 1 кандэнсатар, першы зверху злева 470 mfd 35 v
3) замена 1 кандэнсатар 35 v 330 mfd
4) замена 1 кандэнсатар 100 mfd 35 v
5) замена 1 smd рэзістар 470 ом 1 res smd 1,5 кім 1 res smd 270 м 1 res 1 khom больш за 1 res 3,9 k
6) замена рэзанатара (3-pin) з кварц металічны 16 мгц
7) замена інтэграванай 14 pin санкт-hec 40106b з убудаваным 14-кантактны philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом
на самай справе кампаненты ў mobo ўжо сумяшчальны з вялікай колькасцю частак у спісе
tant, што я зыйшоў, каб step by step
я змянілася, таму рэзістары smd ўсіх тых, у serievicino ў rele', і толькі ен адзін ведае, 3,9 k маецца побач з mc34063 ўжо маецца
пасля гэты першы крок яшчэ не чытае delphi....але значэнне ў вольт батарэі і перадаецца ад 11,2 -(недастаткова) 12,7 фіксаваны!!!!!
гэтая стабільнасць дазволіла мне мець read error, калі я спрабаваў чытаць карту!!!!!
ен ужо вялікі вынік у тым, што спачатку, здавалася, чытаць, але тады не выклікала файла вам даваў памылку!!!
затым я зразумеў, што убудаваны hec40106b а таксама st microeletronics не падыходзіць для гуляць правільна
кіраванне poll up харчавання (вокны), а таксама з-за наяўнасці рэзанатара вельмі танны на месцы
у кварц-якасць (з мабільнага метал (высокі клас дакладнасці)
вынік..!!!!!! стабільны, хуткі, надзейны чытае і піша правільна з autochksum
аўто паспрабуйце chevrolet captiva 1.9 прачытаны і запісаны сярэднім 12 мін
ford focus tdci 115 л.с. delphi год 2002 прачытаны і запісаны сярэднім 18 мін
audi a4 1.9 tdci чытаць напісанае-12 мін.
tricore ў bdm без antituning прачытана і напісана за 2 хвіліны (усяго)
хачу яшчэ паспрабаваць іншыя аўтамабілі, як simos і іншыя...,калі атрымаецца я дам вам ведаць, ці паступіць
крок наступныя!!!
я карыстаюся l магчымасцю, каб падзякаваць ўсіх карыстальнікаў форуму, а таксама адміністратараў, якія з такім цярпеннем, нясуць нас!!!! і што нам падаюць абмену
нашы захапленні ў гэты цудоўны сайт!!!!! яшчэ раз дзякуй!!!