Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 46

Абмеркаванне: эксперыменты з пеўнік.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27

эксперыменты з пеўнік.

Добры дзень усім, я б хацеў ваша меркаванне :я толькі што купіў galletto v54 з дзімам і schedini, я ўжо звязаўся з admin для атрымання інфармацыі аб маючых адбыцца курсах, якія будуць праходзіць, але падчас чакання я хацеў пачаць рабіць нейкі эксперымент (я растлумачу )я знайшоў дзе-то блок f stilo 1.9 jtd 110 лс , па-вашаму, я магу пачаць да стойцы, каб зрабіць нейкі эксперымент, і мяжа паспрабаваць тое ж самае ўсталяваць на аўтамабіль роўная?(тады б машына свінка майго брата ) праблема будзе иммобилайзера, дакладна? Што быў закадаваны з ключавых асяроддзя, да якой ен належаў, не чытаць іншае. ..... загадзя дзякуй за адказы ......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    на школе вы можаце пачаць практыкавацца адкрыць яе і падключыць яе да петушку, каб прачытаць і напісаць яе
    для таго каб ўсталяваць на аўтамабіль, роўна вы павінны праверыць, па меншай меры, калі колькасць абсталявання адпавядае, лепш, калі гэта супадае таксама колькасць праграмнага забеспячэння
    калі яны роўныя, усе цалкам сумяшчальна, а менавіта, як вы кажаце, не будзе працаваць з-за иммобилайзера
    такім чынам, вы scodificarla з якой-то праграма, спецыяльна, што азначае чытанне файла, каб яго апрацаваць і перапісаць яго,
    калі ж супадае толькі колькасць абсталявання, вы павінны зразумець, што колькасць праграмнага забеспячэння, зборцы аўтамабіляў, брата твайго, і напісаць яму той жа файл на вашым ecu выпрабаванні, заўседы scodificato

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Ок, дзякуй 1000 сення ўвечары, калі я прыходжу дадому рана, кантролю, scodificarla не будзе легка, якіх ніколі раней не рабіў, але я ўдакладню , дзякуй за адказ і добрага дня �

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    вам я б парэкамендаваў шукаць, па меншай меры edc16 бачыў, што ўжо edc15 яны працуюць сапраўды мала

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    26
    прабачце, калі я ўмяшання.... у чаканні пеўнік.
    У чым розніца падлучэння BDM або БД?
    абмежаванні ў БД? трэба, каб прымусіць зняць блок кіравання і падключыць BDM да школы?
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у прынцыпе, праз obd не можаце прачытаць усе модулі памяці ecu, а ў школе (не сказаў, BDM, гэта залежыць ад мадэлі эбу) ці можаце вы зрабіць поўную рэзервовую копію
    так што калі вам пашчасціла заблакаваць на запіс з бд, па меншай меры, вы можаце ўзяць яго на стойцы
    акрамя таго, некаторыя мадэлі ecu апошнія маюць розныя блокі і абмежаванні, бд, затым згаджаецца, або часам вы абавязаныя іх да школы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    26
    ок, дзякуй spegazione

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Вы маеце рацыю, Мэцью, аднак, цяпер я аддаю перавагу, каб пачаць з тым, у якасці альтэрнатывы я мог бы паспрабаваць на c 2 і мая жонка, мы б нават майго класа c, але я аддаю перавагу спачатку даведацца , у пазбяганне застацца хады �дзякуй за парады, спадзяюся, добрыя выходныя для ўсіх....я буду інфармаваць вас, як толькі я магу пачаць рабіць нейкі эксперымент!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    26
    есць і кіраўніцтва, пеўнік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariscad Visualizza Messaggio
    есць і кіраўніцтва, пеўнік?
    якое кіраўніцтва вы хочаце? тое, што вам трэба, гэта ўсе, што ў тэчцы fgtech ў c:

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •