Вынікі з 1 па 9 з 9
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39

Выдаленне EGR Saab 93 1900 дызель edc16c39 1037393448

Добры вечар ўсім. Цікава меркаванне і, магчыма, руку, каб выдаліць egr ад bosch, якія пазначаны вышэй.
    Вы думаеце, я зрабіў добрую працу?
    Дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2015 да 15:48

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Прывітанне! Убачыў, што я яшчэ не магу спампаваць карту, вы абнуляецца i panettoni паміж 1c4b6e і 1c4b88 затым паміж 1c4c3a і 1c4c54? Калі вы можаце зрабіць скрыншот дзякуй.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Прывітанне Fede147, няма я не скінутыя ў значэнні па адрасах, якія вы апісалі. Я стаяў, змяніўшы два элемента кіравання вакол па адрасе 1fdff2

Як толькі я стаўлю экран

1c4b6e.jpgПрывітанне ўсім....Fede147 я пайшоў у адрас, што ты мне напісаў, але я не думаю, што правільныя....Тады, магчыма, я памыляюся.
    Месца дотыку...
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-02-2015 да 12:14

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне,тое, што ў вас апублікавана egr off выдаліце яго, так як там бойню поўны і не добра, а файл названы не крычы і не крычы сапраўды мае egr і dpf выдалены, і апошні таксама дрэнна і, акрамя таго, трохі mappatop але, так сказаць,калі ў гісторыі з**** можа быць, мы можам дапамагчы вам,
    гэта ваша машына ?
    купіў патрыманы?
    кліент ці што?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Прывітанне...таму машына ? мой і я яго купіў, якая выкарыстоўваецца ў дылерскіх.
    На момант пакупкі, не быў пераназначаны (я думаю).
    Калі ў маім распараджэнні, я прывез машыну з зарэгістраваны ў маім горадзе, што я, павінна быць, павялічваецца магутнасць, выдаліў EGR і выдалення DPF.
    Што тычыцца файла, што я адправіў, вядома, я, напэўна, зрабіў некалькі казіно ў postarli.
    У гэты вечар provvedo чытаць яе зноў ад аўтамабіля, і вы гэтае месца зноў.
    Прабачце і дзякуй.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    пункт а', што файл, які вы адправілі, каб ori-на самай справе файл ложак з аўтамабіля з dpf-egr off + карта зробленая зарэгістраваны, такім чынам, бескарысна, прачытайце гэта, і як я сказаў не "вярнуўся", таму, калі вы хочаце гуляць з машынай, то захавайце яго, каб у выпадку неабходнасці вярнуць яго, як гэта было пасля яе супастаўляецца з тыпам і частак з файла цалкам, да якой, аднак, трэба, каб пачаць выдаленне dpf у адваротным выпадку вам індыкатар загараецца, калі вы жадаеце паспрабаваць некаторыя вашы праўкі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Цяпер праблема ? аднавіць файл ori маей машыны. Вы думаеце, mapper, які зрабіў аўтамабіль на мяне?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Я спытаў тое, што майго пасля 2-х гадоў і даў мне... далей усе залежыць ад сумленнага і калі захаваць усе золата, што чытае! У адваротным выпадку прыйдзецца шукаць адзін з sw і hw роўныя для вашага эбу!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Хлопцы і дзяўчаты, усім прывітанне. На жаль, у мяне цяжкасці? з маей карты. Не маглі б вы дапамагчы знайсці адрасы EGR ў маім ECU?
    Загадзя дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •