Добры вечар ўсім. Цікава меркаванне і, магчыма, руку, каб выдаліць egr ад bosch, якія пазначаны вышэй.
Вы думаеце, я зрабіў добрую працу?
Дзякуй
Добры вечар ўсім. Цікава меркаванне і, магчыма, руку, каб выдаліць egr ад bosch, якія пазначаны вышэй.
Вы думаеце, я зрабіў добрую працу?
Дзякуй
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2015 да 15:48
Прывітанне! Убачыў, што я яшчэ не магу спампаваць карту, вы абнуляецца i panettoni паміж 1c4b6e і 1c4b88 затым паміж 1c4c3a і 1c4c54? Калі вы можаце зрабіць скрыншот дзякуй.
Прывітанне Fede147, няма я не скінутыя ў значэнні па адрасах, якія вы апісалі. Я стаяў, змяніўшы два элемента кіравання вакол па адрасе 1fdff2
Як толькі я стаўлю экран
1c4b6e.jpgПрывітанне ўсім....Fede147 я пайшоў у адрас, што ты мне напісаў, але я не думаю, што правільныя....Тады, магчыма, я памыляюся.
Месца дотыку...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-02-2015 да 12:14
прывітанне,тое, што ў вас апублікавана egr off выдаліце яго, так як там бойню поўны і не добра, а файл названы не крычы і не крычы сапраўды мае egr і dpf выдалены, і апошні таксама дрэнна і, акрамя таго, трохі mappatop але, так сказаць,калі ў гісторыі з**** можа быць, мы можам дапамагчы вам,
гэта ваша машына ?
купіў патрыманы?
кліент ці што?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прывітанне...таму машына ? мой і я яго купіў, якая выкарыстоўваецца ў дылерскіх.
На момант пакупкі, не быў пераназначаны (я думаю).
Калі ў маім распараджэнні, я прывез машыну з зарэгістраваны ў маім горадзе, што я, павінна быць, павялічваецца магутнасць, выдаліў EGR і выдалення DPF.
Што тычыцца файла, што я адправіў, вядома, я, напэўна, зрабіў некалькі казіно ў postarli.
У гэты вечар provvedo чытаць яе зноў ад аўтамабіля, і вы гэтае месца зноў.
Прабачце і дзякуй.
пункт а', што файл, які вы адправілі, каб ori-на самай справе файл ложак з аўтамабіля з dpf-egr off + карта зробленая зарэгістраваны, такім чынам, бескарысна, прачытайце гэта, і як я сказаў не "вярнуўся", таму, калі вы хочаце гуляць з машынай, то захавайце яго, каб у выпадку неабходнасці вярнуць яго, як гэта было пасля яе супастаўляецца з тыпам і частак з файла цалкам, да якой, аднак, трэба, каб пачаць выдаленне dpf у адваротным выпадку вам індыкатар загараецца, калі вы жадаеце паспрабаваць некаторыя вашы праўкі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Цяпер праблема ? аднавіць файл ori маей машыны. Вы думаеце, mapper, які зрабіў аўтамабіль на мяне?![]()
Я спытаў тое, што майго пасля 2-х гадоў і даў мне... далей усе залежыць ад сумленнага і калі захаваць усе золата, што чытае! У адваротным выпадку прыйдзецца шукаць адзін з sw і hw роўныя для вашага эбу!
Хлопцы і дзяўчаты, усім прывітанне. На жаль, у мяне цяжкасці? з маей карты. Не маглі б вы дапамагчы знайсці адрасы EGR ў маім ECU?
Загадзя дзякуй