прывітанне ўсім другі дзень я спрабаваў паставіць у boot mode есць bosch me 7.9.10 500 abarth без поспеху
я ніжэй схемы, дайце мне ад kess v2, але нічога, як з тб k4, і што з адаптар загрузчыка і кабелем
не памылкі не толькі ў тым, што калі я спрабую чытаць ці id ecu кажа мне, уключыце і выключыце запальванне так, каб 4 разы не рабіць нічога, што рабіць-то? я заплаціў цалкам супраціваў ад 100 ом і правільна выкананы ўсе злучэнні , дзе я памыляюся? есць праблемы мой клон? дапамажыце мне вас
Але калі ў вас ніжэй схемы, вы павінны прачытаць яе без праблем, вы ўпэўненыя, што ваш kess функцыі ў вас ужо адбылося з іншымі аўто? і калі ? клон за змяненне дыед, што, як правіла, вырашае ўсе праблемы, чытанне..
але як я магу зразумець, калі не ? харчаванне? двух кракадзілаў і клем я іх прывязаныя да батарэі, а іншы клемме паставіць на корпус ecu, і тады я пабег распиновка як у схеме . як я магу праверыць, калі блок кіравання падлучаны да электрасеткі?
Глядзіце, што заціск, чорны (маса), яго трэба падключыць да pin1 эбу... не на корпус. я раблю так...
Pin 1 МАСА
Pin 6 і 70 12В крыніцы сілкавання
Кантактны 88 Can-L
Кантактны 89Can-H
і, вядома, двух супраціваў
Я не магу ісці за вамі... калі ў вас эбу ў руках... пасля припайки рэзістараў.. вы павінны даць станоўчы 12V (я ўжываю блок харчавання) да кантактаў 6 і 70 эбу, кантакт 1 эбу вы павінны даць адмоўны провад акумулятара або блок харчавання усе гэта, вядома, з кабелямі ў камплекце,што трэба праверыць ? калі ў бесправадной сеткі для працы эбу ( кабелі kess у камплект pin1 неабходны масу і кантакты 6 і 70 паступае харчаванне ад акумулятара 12V або блока харчавання залежыць ад таго, што вы карыстаецеся), то пін-88 can-L і 89 can-H для кветак праводкі kess, вы павінны ўбачыць схему, цяпер не памятаю іх,тады, вядома, трэба сачыць за праграмнае забеспячэнне, калі вам кажа, што карміць cent.