хто-небудзь ведае ? можна? метад ? адрозніваецца ад edc15![]()
хто-небудзь ведае ? можна? метад ? адрозніваецца ад edc15![]()
Мне было б цікава, нават я падняць мінімум...загадзя Дзякуй за дапамогу...
Вы на самой справе больш? што яшчэ мне трэба тэрмінова мінімум мне![]()
я interessatissimo як ? змены, якія пытаюцца ў мяне ў апошні час хлопцы, якія маюць ўстаноўкі і ўсталеўваюць генератары пераменнага току буйнагабарытныя і трэба, што падняць як мінімум...я спадзяюся, што хто-то можа дапамагчы...я ў прыватнасці, я шукаю для Gp 1.6 mjet![]()
карту педалі акселератара (узбагачэнне пры паскарэнні з тытана) у першым слупку-даты, на 5%, калі вяртае значэння, калі гэта да нуля, дзейнічайце, даючы 5 пунктаў за раз фінч? мінімум дасягне жаданага значэння.
Дзякуй 1000 дэні!! X-адмова нешта вядома? Я бачыў, што c'? кіраўніцтва па offlimits, але я не ўпэўнены, што мы таксама edc16
x-адмову, вы павінны працаваць у 2D, знайшоў, дзе ? пазіцыянуецца апошні выгіб ў прэс-turbo, выканайце крывой, у якой вяршыня presenter? дзесятковыя значэння каля 2500 ачкоў, г. зн. 1500mbar ( прыблізна 1,5 бар ціску ) alzala 500 ачкоў, і вы павінны вырашыць
НЯПРАВІЛЬНА!!!
УВАГУ!!!! на картах педалі акселератара 0 (нуль), яны ніколі не крануты. ? пытанне бяспекі, калі 0 становіцца выдатнай ад 0 рухавік, то не тармозіць больш?
Мінімум, што вы можаце? змяніць, але не з дапамогай гэтага метаду, між іншым, вельмі недакладна.
c'? яго вызначае карту.
Не маглі б вы сказаць нам, што