Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 41

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535

Golf 5 2.0 TFSI MED9.1 не дазваляе чытаць

У мяне есць праблема з маім аўто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, які ўсталеўваецца на MED9.1. Я заўседы чытаў, і напісана спакойна, спачатку з powergate, а затым з mpps v5. Некалькі дзен таму я свяжу mpps, і я, каб прачытаць: памылка "несапраўдны ключ". Так як жа mpps ўвечары, перш, чым я быў заблакаваны edc16u31 (а затым аднавіць у recovery заўседы з mpps), я думаю, што гэта няспраўны кабель і куплю пеўня, v48. Нават певень, я пачала чытаць і.... памылка sk2, silentkey чытанне... здавалася б, тая ж памылка mpps. У гэты момант я думаю, што праблема не інтэрфейсу, але майго ecu. Што пу? быць паспяховым, па-вашаму? C'? як вырашыць? Вядома, я не давяраў пісаць......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    з mpps пакладзеце яго на чытанне, калі вы d? памылка не выключыць запальванне, але перазагрузка mpps, пасля 2-3 спробаў павінна разблакіроўку і туды ў чытанне.
    Акрамя таго, паглядзець, калі вы можаце даць некалькі дзесятых вольт " на " + " акумулятара з дапамогай зараднай прылады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Як я зразумеў, эбу, пры чытанні ключа доступу не дзейнічае блакуе доступ на пэўны час. На самай справе ў першы раз даў мне ключ не дзейнічае, у наступны раз патрабуецца час, не мінуў. Затым я бачу, дурніца, што функцыі, такім чынам, дэні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    глядзіць на цябе, вядзе сябе, як калі ключы табе б выдаткі ў папярэдніх уваходаў, так і на чытанне і на запіс, калі mpps ўдаецца трапіць у recovery plan? у абыход, я не ведаю, растлумачыць чаму? але ? gi? поспех

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    глядзіць на цябе, вядзе сябе, як калі ключы табе б выдаткі ў папярэдніх уваходаў, так і на чытанне і на запіс, калі mpps ўдаецца трапіць у recovery plan? у абыход, я не ведаю, растлумачыць чаму? але ? gi? поспех
    На жаль, mpps цяпер не ў мяне. Але як зрабіць, каб актываваць гэты recovery?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    На жаль, mpps цяпер не ў мяне. Але як зрабіць, каб актываваць гэты recovery?
    там ідзе толькі пасля таго, як smanetti 2-3 раз, што вы d? памылка не выключыць рамках перазагрузкі mpps, затым выключыце метраў, а затым зноў уключыце без перазагрузкі mpps але ritentando чытання пасля памылкі. 2-3 разы, што я раблю, cos? ідзяце ў recovery і чытае ўсе, і я разблакіроўка, а таксама чытання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Citazione Першапачаткова Напісаў danny677 Visualizza Messaggio
    там ідзе толькі пасля таго, як smanetti 2-3 раз, што вы d? памылка не выключыць рамках перазагрузкі mpps, затым выключыце метраў, а затым зноў уключыце без перазагрузкі mpps але ritentando чытання пасля памылкі. 2-3 разы, што я раблю, cos? ідзяце ў recovery і чытае ўсе, і я разблакіроўка, а таксама чытання.
    Не ведаў, у адваротным выпадку я б паспрабаваў, калі мне было mpps. Я павінен убачыць, калі c'? як гэта зрабіць з певень....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    паўторна калі ласка, увядзіце яго ў bdm калі вы не можаце, бд, па крайняй меры, у вас есць копіі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Як вы думаеце варта паспрабаваць чытаць у школе? Затым, зайшоўшы на кантактны выхад?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    зрабіць тэст, які вам сказаў дэні не шкодзіць, але, па мне, прыгатуйце дзіма bdm з schedino bosch, адкрыйце яе і прачытайце яго да канца з смол на яго певень v48 знаходзіцеся кіраўніцтва паміж дакументамі вашага gslletto, у адпаведнасці з пунктам bdm затым med9.1

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •