Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    НАВІЧОК L'avatar di Anubi
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    Чыта-ды-кастэла, Перуджа
    Паведамленні
    20

Аднаўленне ECU заблакаваны

Пасля таго, як плакала мая ecu, Fiat punto 1.3 mjt 70cv Marelli Multijet MJD6JFHW01A Num SW:1092P159 Dis FIAT: 51757344, з-за запісу з дапамогай galletto 1260, я лічу, што шпіен камера+luchetto і машына не заводзіцца. Якім чынам я магу аднавіць яе ў адзіночку, заўседы ў мяне магчымасць? прыбораў у маім распараджэнні? калі я павінен пайсці, каб прымусіць рэчы ў bdm даручыць мне, напрыклад, трэнер дасведчаны, у выпадку? з іх як магчымасць? я быў бы больш? рады зэканоміць трохі грошай. Я заяўляю, што хутка я attrezzer? з mpps (у кансервавай банку), але на дадзены момант я толькі вышэйзгаданыя galletto 1250, я копій чытання eprom ўсей флэш-памяці цалкам, у якасці альтэрнатывы магу reperirmi іншы блок кіравання і зрабіць яе scodificare. Я спадзяюся ў вашай дапамогі, чаму? senn? я амаль пешшу і хадзіць з ape50 ? р? праблема?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    сказаць, што часам вы занадта спяшаецеся ? занадта легка цяпер, з вашага gallettino мы зрабіць больш " нічога, і нават з mpps, (таму што ты купіў у mpps замест пеўня v53?) адзіны спосаб, які ў вас яго атрымаць ? у bdm, перапісаўшы ў крычы яшчэ ў e2p scodificata, (перш, вядома, неабходна, каб зрабіць чытанне і забеспячэння рэзервовага капіявання добра з лічбамі hw і sw такія ж, як у вашага блока кіравання), не ведаю, дзе вы знаходзіцеся, але вы павінны знайсці каго-то ў вашым раене, вобласці і ў стане аднавіць яго.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    Чыта-ды-кастэла, Перуджа
    Паведамленні
    20
    Прывітанне ugoboss, я яшчэ не купіў нічога, але я быў накіраваны на mpps памятка для будучых пісанняў ў паслядоўны на ECU Marelli падобныя на маю (я чытаў, што кажуць, шмат добра), а пеўнік ? у крэдыт. Вяртаючыся да тэмы, у правінцыі Перуджа, і ў панядзелак? бачылі абавязаны выкарыстоўваць bdm я раблю вакол куды-кухар.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў Анубіс Visualizza Messaggio
    Прывітанне ugoboss, я яшчэ не купіў нічога, але я быў накіраваны на mpps памятка для будучых пісанняў ў паслядоўны на ECU Marelli падобныя на маю (я чытаў, што кажуць, шмат добра), а пеўнік ? у крэдыт. Вяртаючыся да тэмы, у правінцыі Перуджа, і ў панядзелак? бачылі абавязаны выкарыстоўваць bdm я раблю вакол куды-кухар.
    калі вы хочаце mandamela цябе я магу без праблем добры дзень.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    Чыта-ды-кастэла, Перуджа
    Паведамленні
    20
    Alex68, колькі прапануеце ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    знайсці bdm , чытайце yuyyo , пошук файлаў на врі і construisci тое, што вы чытаеце.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    чытайце ў bdm і стварыце flash-файл, ori, вы павінны ўбачыць, калі ен трэба зрабіць, virgin eeprom.
    а, першы крок чытаць у bdm экю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў Анубіс Visualizza Messaggio
    Alex68, колькі прапануеце ?
    аплачаныя выдаткі і mandamela no problem

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    Чыта-ды-кастэла, Перуджа
    Паведамленні
    20
    Панядзелак? адчуваю, складальнікаў з маіх частак, я, на жаль, я не інструментара для працы ў bdm і, шчыра кажучы, нават не крычы мой, улічваючы, што папярэдні ўладальнік зрабіў яго "адлюстраваць", у пацверджанне есць? ўмяшаўся ugoboss ў іншую вось,
    У любым выпадку дзякуй за адказы, хлопцы

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    Чыта-ды-кастэла, Перуджа
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex68 Visualizza Messaggio
    аплачаныя выдаткі і mandamela no problem
    Дай мне дадзеныя, дзе spedirtela

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima