Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: renault kangoo праблема ecu

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Болга
    Ovada
    Паведамленні
    13

renault kangoo праблема ecu

прывітанне ўсім , мне патрэбна дапамога, каб вырашыць гэтую праблему, на мой renault kangoo
    Мы распавядзем вам аб тым, што адбылося: аўтамабіль пачынае мець праблемы распазнання код иммобилайзера, і яшчэ раз, я павінен быў паспрабаваць-й? раз, нават на 20 хвілін, для таго, каб паставіць яго на матацыкл. Чытаючы на форуме я бачыў, што зняць з чаргі, што ен, магчыма, нават эканамічна, а затым я пайшоў да свайго механічны упэўненасць, што я абяцаў вырашыць гэтую праблему ў самыя кароткія тэрміны. пасля 3 дзен я riconsegn? аўтамабіль для вышэйшага gaudio часткі? на першым, хутка заўважыў, што індыкатары вады, стоп і свечак працягвалі гарэць, але я сказаў, што гэта нармальна, і што яны зніклі, як толькі я шлях, першыя кіламетры. кошт аперацыі? gloammm 250 еўра, здавалася, трохі tantini, чым тое, што я чытаў на сайце, але калі аўтамабіль працаваў не мог нават andarmi добра cos?, ma............ па аўтастрадзе A26 del Turchino ў чорта, ў невялікі ўздым, падчас абгону, напрыклад, tir, замест таго, каб паскорыць аўтамабіль decelerava ўсе больш і больш? пакуль мне хуткасць? небяспечная 60 км у гадзіну і не больш? 2800 абаротаў.
    л я табліцы з механікам, які сказаў мне, што эбу было выдатна, каб? шпіены былі заўседы выключаны, і я вырашыў прыняць яго да іншай механік, які мне сказаў, што ен можа быць вінаваты расходомер або датчык выдатку паветра. я сказаў ей, змяніць яго, я вярнуўся, каб аднавіць аўтамабіль, і мне diagnostic? за датчык выдатку паветра таксама чысткі клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, выкананне работ tot 280 еўра...але сюрпрыз.... мой kangoo ідзе, як і раней, cio? не ідзе. Паведаміў механік, я чуў, што тады гэта можа быць помпа, што там хоча pompista і каштуе каля 180 еўра.......проста cos? ,давай спынімся
    Я, магчыма, патрацілі 530 еўра за аўтамабіль, які ўключаецца і не ідзе, як трэба, і, адкрыўшы капот і праверыўшы, я зразумеў, што scodifica была выканана dagliando провад на кантакт 15 блока кіравання і, адкрыўшы яго, я заўважыў, што eprom 24c02, не ? была заменена і кантакты 7 і 8 заўседы на сваім месцы. Чытаючы розныя абмеркавання на форумах, я чытаў, што неабходна выконваць канкрэтныя змены, каб зрабіць так, што аўтамабіль функцыі ў доўг, есць? можа быць з-за страты магутнасці? на жаль, цяпер я не магу дазволіць сабе мяняць аўтамабілі, я проста хачу дапамогі, каб вырашыць праблему раз і назаўжды . Дзякуй за вашу дабрыню, і я прашу прабачэння, калі я занадта захапіўся занадта
    Аўтамабіль ў пытанне ? адзін Kangoo 1.9 dti з ecu bosch 0281010502

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    калі вы прынеслі аўтамабіль, што добра, рухавік і праблема ?ра толькі code,вы павінны патрабаваць ад механіка, які ідзе як да і пасля таго, як вырашана праблема чаргі,калі portavi у renault spendevi менш....без дадатковых праблем......

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Болга
    Ovada
    Паведамленні
    13
    прывітанне guidotacco, дзякуй, што адказалі мне
    я пайшоў пі? раз ад механічнага, але і за тое, што ен зрабіў, каб зрабіць яго рамонце блокаў кіравання даверу, сказаў мне, што іншы не можа зрабіць. Каб вярнуць мне грошы, калі не кажа, таму што працу ен зрабіў і машына ўключаецца без праблем. я гатовы нават узяць яго ад іншай, адзін верны, што я пераконваюся, што потым усе працуе, калі б гэта было толькі змяніць eprom мне, то я мог бы зрабіць гэта ў адзіночку, таму што рамонт электронных плат ? мой хлеб.....і ўсе роўна, калі б я ведаў, што мой механік быў несумленным, і наступны быў дрэнным, я б, безумоўна, прывеў да renault з усе грошы, якія я выдаткаваў, але, аглядаючыся назад.......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    купон толькі pin-код аўтамабіля ідзе ў recovery(не ўсе)
    я гарантую гэта, чаму? ? здарылася са мной,таму што ей усе роўна на цябе кабелі для электронікі, вы павінны ў гэты момант узяць 24c04,запішыце яго з дапамогай файла, што знаходзіцеся ў сеткі і з офіснымі праграмамі і прыварыць загваздкі 7 і 8,прастаіць толькі індыкатар свечак напальвання гарыць,я ў любым выпадку я вам ліст юрыста, але справа адправіць на абодвух раз вырашыць праблему...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Болга
    Ovada
    Паведамленні
    13
    дзякуй 1000 sportknight вы мяне прасвяцілі, цяпер застанецца пытанне, як аднавіць файл, і як пісаць на 24c04, калі б хто-то мне кажа, як гэта зрабіць або што мне даслаў падрыхтаванай, заплаціўшы лагічна, я буду вечна ўдзячны.
    Я хацеў ужо? ей пісаць ад адваката, але кошт пасылкі запыту і 150 еўра за ліст. ледзь-ледзь

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Тады,перш за ўсе, звязаць усе, і паглядзець, калі частка або няма,калі не dissalda цалкам eprom і EEPROM аддзяляць і паглядзець, калі вы пачынаеце, павінна запусціцца, але ісці ў recovery,аднак сення я пасылаю вам файл, які трэба ўставіць у 24c04

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Болга
    Ovada
    Паведамленні
    13
    з провадам падлучэння, аўтамабіль не заводзіцца больш. адлучыўшы eprom 24c02 таму, як і заўседы, cio? усе кантрольныя лямпы гараць і рухавік без улады.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    тады,для файла, вы павінны даць мне нумар эбу,у любым выпадку вы можаце пачаць зірнуць на гэтыя абмеркавання
    http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt5173.html
    http://www.professionalchiptuning.ne...ult=#post75167

усе, што uqna msa 15.5

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    ад n? не я, аказваецца, адзін MSA15.5
    тым не менш, усе вашы праблемы з-за scodifica. і я думаю, але не ўпэўнены,што вы можаце? вырашыць толькі з выкарыстаннем эмулятара-code

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Болга
    Ovada
    Паведамленні
    13
    Гэта экю EDC15VM+ іншыя лічбы надрукаваныя на этыкетцы: BOSCH 0281010502 8200118522 HOM8200085921.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •