Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: KessV2 і EDC15

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232

KessV2 і EDC15

Прывітанне, хлопцы, мне трэба інфа...
    Я заяўляю, што ў мяне есць kessV2 клон, некалькі дзен таму я прачытаў Alfa 147 1.9 JTD 115cv EDC15C7 2003 года.
    Як чытанне ID, што чытання флэш-ідзіце ў добры канец, але мне вельмі дзіўна!

У абодвух выпадках, у той час, калі пачынаўся бясплатны, ЦКБ машыны даў мне памылку ASR, а затым знікаюць.

Пасля таго як я прачытаў машына майго стрыечнага брата, Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15; у гэтым выпадку чытанне ID і флэш-ідзіце ў добры канец, але няма паведамлення аб памылцы.

Як ніколі, гэтае паведамленне аб памылцы ў выпадку майго 147?
    Калі вы хочаце рэдагаваць і перапісваць flash, я павінен ісці ў канкрэтным бачыў памылкі, якія я даў CDB падчас чытання?

Загадзя дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Я лічу, што нармальна, я, рабіць, усе, на аўтамабілі розных марак, індыкатары гараць, вентылятары і тысячу іншых рэчаў, але калі напружанне батарэі ? заўседы стабільны, я прапусціць гэтыя паведамленні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, мне трэба інфа...
    Я заяўляю, што ў мяне есць kessV2 клон, некалькі дзен таму я прачытаў Alfa 147 1.9 JTD 115cv EDC15C7 2003 года.
    Як чытанне ID, што чытання флэш-ідзіце ў добры канец, але мне вельмі дзіўна!

У абодвух выпадках, у той час, калі пачынаўся бясплатны, ЦКБ машыны даў мне памылку ASR, а затым знікаюць.

Пасля таго як я прачытаў машына майго стрыечнага брата, Alfa 156 1.9 JTD 110cv EDC15; у гэтым выпадку чытанне ID і флэш-ідзіце ў добры канец, але няма паведамлення аб памылцы.

Як ніколі, гэтае паведамленне аб памылцы ў выпадку майго 147?
    Калі вы хочаце рэдагаваць і перапісваць flash, я павінен ісці ў канкрэтным бачыў памылкі, якія я даў CDB падчас чытання?

Загадзя дзякуй.
    Вы ? нармальна, што загараецца індыкатар...бывае, нават тое, цьфу. хутчэй вы скончыце рэдагаванне дыеда ? патлумачыў на форуме, што ? pi? важна, каб гэтыя блокі кіравання...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Не, гэта не я зрабіў змены дыеда па двух прычынах, па-першае, таму што я прачытаў 147 без праблем (так па крайняй меры здаецца), і тое таму што я не знайшоў нічога ў інтэрнэце, і тут, у форуме яшчэ не маю права, каб спампаваць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Цікава, калі я павінен улічваць дзеянні, у прыватнасці, таму што я чытаў, што з mercedes, напрыклад, трэба зняць засцерагальнік вентылятара

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў alxcrs Visualizza Messaggio
    Цікава, калі я павінен улічваць дзеянні, у прыватнасці, таму што я чытаў, што з mercedes, напрыклад, трэба зняць засцерагальнік вентылятара
    Няма ў гэтай машыне не c? праблемы з вентылятарамі, беражы толькі мець пастаяннае напружанне падчас запісу больш чым на 13V

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Вас, як правіла, выкарыстоўваецца буферная батарэя або стартар?
    Калі я прачытаў 147, ksuite, я даваў напружанне ніжэй 12в, нават калі мала... тое ж самае з 156...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    акумулятар добры зарад ? ідэал.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014