Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Абмеркаванне: Carsdoft 7.4 mercedes

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99

Carsdoft 7.4 mercedes

Прывітанне ўсім,

я хацеў бы ведаць ваша меркаванне пра carsoft mercedes 7.4.

Я ўзяў мультыплекс 7.4 для рашэння і кантролю за праблема расход паліва майго w203 sportcoupe 2003 года.

перакананы, адлюстроўваць дадзеныя ў блоку кіравання рухавіком (edc16) я меў сумны доказаў, што не злучаецца з эбу.

Я бачу добра і амаль усіх іншых... у тым ліку перадач аўтамабіляў, якія я б ніколі не сказаў, чытаць...

Вы думаеце, ці есць спосаб зрабіць гэта ? можа быць, перамяшчаючы высноў раздыма ??? я і падазраваць, што гэта толькі пытанне мультыплексавання, няслушнае, бачылі, што версія 7.4 павінны прачытаць усе машыны да 2004 года...

вы думаеце ў мяне есць надзея, што-то зрабіць????

Дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    azz, колькі адказаў !!! DOHHH

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў corland Visualizza Messaggio
    azz, колькі адказаў !!! DOHHH
    прывітанне, дзіўна, што вы не злучае павінны ісці добра з 1996 - 2004

з autocom потым праверыць, ці мілыя рэчы, з das усе....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    прывітанне, дзіўна, што вы не злучае павінны ісці добра з 1996 - 2004

з autocom потым праверыць, ці мілыя рэчы, з das усе....
    дзякуй за адказ
    на самай справе я ўзяў толькі таму, што я спадзяваўся ўбачыць што-то аб gl фарсунак.. але не звязваецца ні з адной з эбу!!
    што тычыцца autocom... я нават тое,.. гэта вельмі добра. Але нічога пра тое, што мне трэба!
    Пасля таго, як я змяніў swirl у мяне сур'езныя праблемы, расход паліва. перад тым, як перарабіць эбу я хацеў зразумець, што адбываецца, да 2000 аб, дзе, здаецца, занадта тоўстая..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    дзякуй за адказ
    на самай справе я ўзяў толькі таму, што я спадзяваўся ўбачыць што-то аб gl фарсунак.. але не звязваецца ні з адной з эбу!!
    што тычыцца autocom... я нават тое,.. гэта вельмі добра. Але нічога пра тое, што мне трэба!
    Пасля таго, як я змяніў swirl у мяне сур'езныя праблемы, расход паліва. перад тым, як перарабіць эбу я хацеў зразумець, што адбываецца, да 2000 аб, дзе, здаецца, занадта тоўстая..
    добры дзень, у нас на w203 седан, але edc15, фарсункі не бачу іх з autocom. у мяне праблемы на ezs аказваюцца tt адключаныя ключы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    s?экструдаванага алюмініевага профілю праблемы, якія вы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    s?экструдаванага алюмініевага профілю праблемы, якія вы
    праблема легка і проста !!! знялі swirl і egr... усе ідэальна. але страты прадукцыйнасці і выдатак паліва, і высокі. Асабліва пад рэжым, поўны турбіны, дзе вядома, дыму і зніжэнне прадукцыйнасці. Я думаю, што пасля адключальныя swirl механічна, а не карту, дапамог.. але, перш чым дзейнічаць на ціску ў рампы і на абмежавальнікі крутоўнага моманту я хацеў быць упэўнены, не мець якія-то фарсункі ў противофазе. Цяжка сказаць... і ісці ў mercedes будзе служыць мала бачыў, што яны не ўлічваюць гэты тып змяненняў, і іх каштарыс на рамонт быў каля 1800 еўра.... неймаверна !!

эбу і edc16. і сродкі есць nag5... таму, перш чым любыя змены я хацеў бы вывучыць, чаму, і зразумець, як змяніць кожную дэталь, не ісці ў суд... што я ненавіджу рабіць апрыеры без мінімальнай пэўнасці тэарэтычныя!!!!

на жаль, я спытаў яшчэ раз меркаванне тых, хто, магчыма, мае больш вопыту... але ніхто не калі-небудзь хацелася падзяліцца меркаваннем ! так выглядае.. між тым, я зрабіў больш за 10000 км і ўсе, і стабільнай. Нават я заўважыў, што спажывае менш, утрымліваючы рухавік вышэй 2000 абаротаў. І бартавы кампутар, відавочна, прымае матылькі.. нават паказвае расход паліва бліжэйшыя 20 за літр, калі я не пайду, нават з ветрам у карысць вышэй 13.... перабольшанне !!! у лепшыя часы я заўседы быў у найбліжэйшай да 16..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    прывітанне тады swirl і egr спачатку вы павінны закрыць іх ад першай карце іх механічна, прыносіць у дысбаланс.( я кажу за тое, што я зразумеў з форуму). раней спажыванне было добра, і адказ?
    прабачце, у 1800 каштарысу работ, якія павінны былі зрабіць на машыне? з autocom я не магу бачыць значэння датчык выдатку паветра, ціску ў магістралі rail ec...***** і паводзіць сябе ў абмен 5 наг
    што памылкі маюць блокі кіравання ?колькі км машына? як трансмісійнае алей nag5?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    прывітанне тады swirl і egr спачатку вы павінны закрыць іх ад першай карце іх механічна, прыносіць у дысбаланс.( я кажу за тое, што я зразумеў з форуму). раней спажыванне было добра, і адказ?
    прабачце, у 1800 каштарысу работ, якія павінны былі зрабіць на машыне? з autocom я не магу бачыць значэння датчык выдатку паветра, ціску ў магістралі rail ec...***** і паводзіць сябе ў абмен 5 наг
    што памылкі маюць блокі кіравання ?колькі км машына? як трансмісійнае алей nag5?
    у egr і ўжо зачыненай карце ... swirl, на жаль, няма. у мяне былі некаторыя праблемы з damos і ў няўпэўненасці, але я не знятыя. У 1800 еўра, санвузел, калектары, апоры рухавіка, блок кіравання дадатковага ацяпляльніка і предпускового падагрэву. Усе рэчы, якія я ўжо выправілі ... палова мае 300000km... за тое, што я не маю права зменаў, не будучы ўпэўнены. Але гэта ідэальны варыянт і не спажывае алею, нічога. абмен быў перароблены 100000 км назад... так ўсе добра . значэння іх я бачу ўсе з autocom... але цяжка іх інтэрпрэтаваць, калі вы не абсалютных значэнняў, такіх, як, можа быць, са star.. у некалькіх маяк " дакладна ў датчык выдатку паветра, каб зразумець, трапляе яно ў стандарты ці, па крайняй меры, што з loscilloscopio патрапіць дабрацца да рэжыму максімальнага напружання. для астатніх у мяне няма іншых ідэй.. здаецца, што ўсе на месцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    у egr і ўжо зачыненай карце ... swirl, на жаль, няма. у мяне былі некаторыя праблемы з damos і ў няўпэўненасці, але я не знятыя. У 1800 еўра, санвузел, калектары, апоры рухавіка, блок кіравання дадатковага ацяпляльніка і предпускового падагрэву. Усе рэчы, якія я ўжо выправілі ... палова мае 300000km... за тое, што я не маю права зменаў, не будучы ўпэўнены. Але гэта ідэальны варыянт і не спажывае алею, нічога. абмен быў перароблены 100000 км назад... так ўсе добра . значэння іх я бачу ўсе з autocom... але цяжка іх інтэрпрэтаваць, калі вы не абсалютных значэнняў, такіх, як, можа быць, са star.. у некалькіх маяк " дакладна ў датчык выдатку паветра, каб зразумець, трапляе яно ў стандарты ці, па крайняй меры, што з loscilloscopio патрапіць дабрацца да рэжыму максімальнага напружання. для астатніх у мяне няма іншых ідэй.. здаецца, што ўсе на месцы.
    прывітанне, што памылкі рухавіка і скрынкі перадач(выходзіць autocom у абмен?) ? усе swirl вы павінны выдаліць іх з карты, каб выключыць падзенне магутнасці (па мне), не магу табе дапамагчы, не я ніколі не рабіў.
    абмен павінен мець патрэбу ў абмен на мыцце ( кожныя 60000 км), калі ў вас есць нейкія памылкі могуць быць, або што трэба замяніць на разетку.
    cos? не ? проста, не ведаючы, мінімум рэчаў, калі вы можаце ад p? значэнняў.

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •