Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: Lancia Lybra 1.9 jtd, які эбу?

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49

Lancia Lybra 1.9 jtd, які эбу?

Прывітанне, у мяне пытанне для форуму, у мяне машына на mensionata і я хацеў бы якая марка і мадэль эбу збірае.
    Машына ? 2001 года, мне трэба, каб убачыць, калі адсутнасць сувязі з праграмай для дыягностыкі ? не тое, што вы выбралі правільны эбу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    прывітанне...цэнтр павінен быць bosch edc 15...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    калі ў вас есць сувязі, вы павінны паспрабаваць з другога дыягназ і паглядзець, калі выходзіць або не!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    некаторыя мадэлі з гэтай серыі аўтамабіляў, цяжка нам удаецца мець зносіны. Паспрабуйце выбраць 156 першую серыю і паглядзець, калі вы, таму ўвайсці...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Прывітанне ppsch, у 2001 годзе павінны ўжо? быць euro3, а затым блок кіравання, усталяваны на гэтай машыне ? есць Bosch EDC15C7.
    У выпадку, калі б ен замест гэтага яшчэ euro 2, ? есць Bosch EDC15C5.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    залежыць ад віду дыягностыкі, якая выкарыстоўвае прафесійны або менш я з texa на гэтыя блокі ў мяне не было ніколі праблем, дыялог,доказ дзевяць было б паспрабаваць з другога дыягназ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    я пацвярджаю тое, што кажа барт 15C5/15C7 і больш бяспечнае першае, будучы ў 2001 годзе, другі быў больш еўра-4 2003/4

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Добры дзень, michell, прабачце, калі я настойваю, але я ведаю даволі добра Lybra jtd: першыя былі euro2 і стаялі Bosch edc15c5 (вядомых таксама механічна погляду, каб EGR, пнеўматычны) і зроблены да '00, усе наступныя (з 2000/01) былі абноўлены да версіі euro3 і аснашчаны Bosch edc15c7 (і сістэмы рэцыркуляцыі ог кіруецца электрычнаму). Я не думаю, такія еўра-4, чаму? павінен быць выхад прадукцыі да ўвядзення гэтага правіла...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў bart Visualizza Messaggio
    Добры дзень, michell, прабачце, калі я настойваю, але я ведаю даволі добра Lybra jtd: першыя былі euro2 і стаялі Bosch edc15c5 (вядомых таксама механічна погляду, каб EGR, пнеўматычны) і зроблены да '00, усе наступныя (з 2000/01) былі абноўлены да версіі euro3 і аснашчаны Bosch edc15c7 (і сістэмы рэцыркуляцыі ог кіруецца электрычнаму). Я не думаю, такія еўра-4, чаму? павінен быць выхад прадукцыі да ўвядзення гэтага правіла...
    Ад таго, што вы кажаце мне, будучы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ з кіравання электрычнай, а не амартызатар desumo, што эбу як edc15c7.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў ppsch Visualizza Messaggio
    Ад таго, што вы кажаце мне, будучы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ з кіравання электрычнай, а не амартызатар desumo, што эбу як edc15c7.
    Акрамя кіравання сістэмы рэцыркуляцыі ог, адрозніць эбу усталяваны проста ад магутнасці рухавіка, у самай справе: 105л.з ? euro 2 і мантуе Bosch edc15c5, у той час як 110cv і 115cv я euro3 і ўсталеўваюць затым Bosch edc15c7!

Устаноўлена, такім чынам, правільнае блок кіравання, усталяванай на: якія праблемы?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •