Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Разлічвае км Audi tt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Разлічвае км Audi tt

У мяне праблема з гэтай машыны, што я не ведаю, дзе ўзяць. На практыцы мне прыходзіць кліент, які мае праблемы блока цыліндраў, выкліканых расколіны прыборнай панэлі, што не паведамілі аб занадта высокай тэмпературы (гэтыя я заўседы ведаю, дэфектныя), а затым рамантую рухавік і пасылаю на рамонт прыбораў аднаго тыпу, які ў той час ? знік, і я не спыняўся табліцы pi?. Цяпер праблема ? што ў прыборнай панэлі ? выкладзены код, ключ, і таму я не магу паставіць у рух машыны, хоць я знайшоў іншы прыборнай панэлі. Як вы маглі б зрабіць???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Калі eseguissi ў scodifica эбу не вам вырашаць...?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    неабходна паказаць больш дакладныя дадзеныя машыны мадэлі c.c , cv, год і т. д..... а потым вы павінны адправіць файл на врі ў профіль і скапіяваць спасылку ў гэты раздзел....
    сказаўшы, што, калі на вашым ecu ? можна зрабіць immo off разам адзінае, што трэба зрабіць ? адкрыйце інфармацыйную панэль і выдаліць індыкатар ключа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    На шчасце, гэта, вы ? прадстаўлены тут і мне паведамілі прыборнай панэлі.

А я, здаецца, зразумеў, што проста riverginare ў иммо ў адным, а затым назад саманавучання бачыў ? мы? што ? было зроблена на машыне пасля таго, як паставіў адсутнічае кавалак, і ен паклаў на матацыкле, не дакранаючыся нічога.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •