Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    5

Блок для запісу bmw e87 120d 163cv edc16c35

Прывітанне ўсім я дзялюся сваім, які адбыўся некалькі дзен таму на гэтай машыне, да шчасця, скончылася добра, можа быць, раптам спатрэбіцца тым, хто inbatta ў гэтай аўту.
    Тады, некалькі дзен таму я прывесці аўтамабіль ў пытанне, каб egr off і крокам, я раблю адразу некалькі вымярэнняў, певень, v54, і да чу? усе добра, я мяняю файл і спрабую запісаць яе ў бд, каб скараціць час, дарэчы, з падлучаных зараднай прыладай, і напружанне ок, 10 сек., пасля каля мяне з'яўляецца надпіс please await з панэлі загрузкі, што для? не partir? ніколі і праз 30 сек выходзіць памылка запіс заблакаваная. Я спрабую перапісаць крычы, але нічога, нават без id ecu. Я спрабую павярнуць, але нічога. Sudavo холадна!! Я вырашыў тады зняць ecu і паспрабаваць вярнуць яе ў bdm. Экю вы ? адразу чытаць у школе, і мне ўдалося аднавіць flasch з врі, раней чытаў у бд. І аўтамабіль ? зноў матч. Я настойліва рэкамендую зрабіць гэта прама ў bdm :-) :-) ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    112
    я з v-54 у мяне не было праблем на адпачні тып эбу xo qndo ? у першы раз я аддаю перавагу чытаць з bdm, а затым з v54

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я ведаю, што ? ўжо здарылася з іншымі, на некаторыя колькасці sw, што, калі вы ідзяце пісаць tool сцірае, але калі трэба напісаць, завісае, выконвайце заўседы ў bdm, па меншай меры, для чытання, так вы на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    калі мы гаворым пра closi так,але калі мы гаворым пра сэрвіс-крычы,я ніколі не меў гэтых праблем. гэтыя рэчы капітана, калі hw не ? добрая якасць вырабу
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    адной мне ? адбылося, чым зрабіць у бд з певень v54 і я ? пасадзіў, як табе... лепш ісці прама bdm на BMW.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў explode82 Visualizza Messaggio
    калі мы гаворым пра closi так,але калі мы гаворым пра сэрвіс-крычы,я ніколі не меў гэтых праблем. гэтыя рэчы капітана, калі hw не ? добрая якасць вырабу
    сяброў у bmw мне пацьвердзілі, што некаторыя з іх не ў стане нават іх riprogrammarle з афіцыйных абнаўленняў, але вымушаныя замяніць ecu.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Я з kess v2 edc16c35 у мяне зроблена мноства. Я думаю, што праблема запісы залежыць калі вы выкарыстоўваеце прыборы і інструменты арыгінал або клон.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў Mikigor Visualizza Messaggio
    Я з kess v2 edc16c35 у мяне зроблена мноства. Я думаю, што праблема запісы залежыць калі вы выкарыстоўваеце прыборы і інструменты арыгінал або клон.
    А я не думаю, што яна залежыць ад абсталявання, клон або врі, і таму, што я чытаў ад іншых карыстальнікаў, якія пасадзілі гэтыя аўтамабілі арыгінальныя сродкі, і я пацвярджаю тэзіс UGOBOSS так як з некаторых паслядоўных edc16 c35, якія ўсталеўваюцца на аўтамабілі bmw маюць праблемы. Лепш не рызыкаваць і зрабіць іх непасрэдна ў bdm нават, чаму? я чытаў экю блакуюцца нават на чытанне.
    P. s. мой інструмент ? праўда, што клон, але вы assucuro, што аўтамабіль мае счытваюцца і запісваюцца вельмі шмат, бд без праблем. ;-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Паведамленні
    115
    Нават блакавання ecu, чытанне������ усе пу? здарыцца, але, як я бачу, з інструментам крычы ты пі? ціхі
    І, перш за ўсе, вы можаце разлічваць на сэрвіснае абслугоўванне ў спіну ў выпадку праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    я ? адбывалася падобнае з 530d, азнаеміцца з mpps. У момант напісання ? блакуецца і аўтамабіль не заводзіўся.
    Я ўзяў усе спрабуеце перапісаць зыходны файл у рэжыме? slow recovery

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •