Вынікі з 1 па 10 з 10

Абмеркаванне: чытанне edc16c39 croma 120cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

чытанне edc16c39 croma 120cv

усім прывітанне,учора ў першы раз я спрабаваў чытаць па bdm з маім пеўнік v54,набыў шаблон з schedini вясной я падключыў тыя ж пакінуўшы на sx 4 пляцоўкі хоча...злучэнне пайшла добра, і я зрабіў поўнае чытанне, з якога я прыбыткі 3 файла, якія я не магу прымацаваць, таму што дае мне памылку недапушчальны файл...маг файлы маюць пашырэнне _all ад 2056 kb , _eeprom 8 кб і _flash ад 2048 кб, але калі я збіраюся загружаць іх на titanium 1.61 я не знайшоў ні аднаго драйвера...ці гэта магчыма?есць памылкі?карту але не магу прадставіць яе...я, вядома, не разумею, трубу, і я хацеў бы некаторыя тлумачэнні ў гэтым дачыненні да...тым часам паспрабуйце зноў прымацаваць файлы( іх прыкладаю, так як я іх экстракты,ці я павінен нешта зрабіць, перш чым загружаць іх?) прабачце за невуцтва і дзякуй!!!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прашу прабачэння, я прыклаў падвойнае

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    Відавочна, tiranium не драйвер x гэтая версія.
    Паспрабуйце выбраць ўручную адзін на адзін х жа ecu з спісу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Няма драйвера на гэты ecu з sw 050 фінал, і, магчыма, вы не знойдзеце ні аднаго з іх сумяшчальныя. Аднак, калі вы не можаце знайсці драйвер або не існуе, або файл быў зменены.

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Мне атрымалася падняцца да таго, што аўтамабіль меў dpf выдалены,ад гэтага залежыць тое? Жадаючы выкарыстаць гэты блок, як вілачныя пагрузчык, я хацеў бы eliminargli код,можа хто-небудзь падкажа, як гэта зрабіць? Я caricargli іншы файл, паколькі гэта змяняецца? Арыгінал не ў мяне.дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Мне здалося, што зразумець, што scodificare гэтым ecu павінен перапісаць flash,таму я ўзяў файл quest?апошні, і я зрабіў апрацоўку ад carsowtfare,цяпер я павінен перапісаць толькі flash?я магу прыступіць?гэтая праграма працуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    прывітанне giuseppe89 а я сабе carsoftware можа зрабіць immo off іншая справа, калі файл nn арыгінальны (быў факт, dpf, ecm-nn, табе ўсе ж прызнае, паспрабуйце спампаваць арыгінальны флэш-ж колькасць праграмнага забеспячэння ecu з базы дадзеных і параўнаць яго з файлам з эбу...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Не існуе ў базе дадзеных,я знайшоў толькі адзін з такім жа абсталяваннем.Вы кажаце, што добра ў любым выпадку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Болга
    Frosione
    Паведамленні
    93
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Не існуе ў базе дадзеных,я знайшоў толькі адзін з такім жа абсталяваннем.Вы кажаце, што добра ў любым выпадку?
    паспрабуйце, але, вядома, розныя праграмы, вы можаце маюць ofset не моцна адрозніваецца, каб іх можна было выраўнаваць і параўнаць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •