Некалькі дзен таму я быў буферам, у той час як я быў спынены, прыгожы botta. Ззаду аўтамабіля пашкоджаны, злегку bozzate таксама крылаў за ўдар, асабліва правай. так, каб даць уяўленне, запасное кола ? таблеткі ў яе офісе, які ўяўляе з гофры. Цяпер аўтамабіль ? спыняецца ў чаканні эксперта. рухавік не запускаецца, ? пстрыкнуў замак, і паліва, і паведамляе аб няспраўнасці падушкі бяспекі, я ведаю, што Міф не мае інэрцыйны рэальны, але ўсе кіруецца акселерометрам, падушка бяспекі (або, па крайняй меры, я думаю). У мяне няма магчымасці падключыць alcunch? каб праверыць памылкі, будзе ажыццеўлены? усе, хто правядзе працы? па рамонце. Відавочна, што рэальны шкоду, будуць раскрываюцца, выдаліўшы ўсе, я вас прашу толькі, калі c'? што-то ў прыватнасці, што трэба праверыць у такім выпадку, ці любы увагу, вам прыходзіць на розум, у залежнасці ад вашага вопыту. Гэта сапраўды momentaccio, важна ? вядома, адчуваць сябе добра, але я хацеў бы прытрымлівацца, рамонт у свядомы шлях і быць упэўненыя, што аўтамабіль, такарныя станкі, як новыя ва ўсіх яе аспектах (механічных і электронных).
Дзякуй усім, хто выст? даць мне савет або меркаванне.