Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143

Меркаванне і дапамогу карту Golf tdi 130cv

я зрабіў карту для golf tdi 130cv...я хацеў бы ведаць, калі пу? ісці добра, і калі есць іншыя карты з драйвера змяніць, каб зрабіць падарожжа яшчэ больш...я хачу ведаць, калі яны правільныя змены па восях x розных map 1 2 і boost rpm...загадзя дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    карту ? змененая дрэнна, вельмі дрэнна, змены не так, і без сэнсу...карты, ecm называецца ціскам parzializzate карт лямбда і не заўседы варта змяніць, а затым занадта вялікі працэнт, на дызельнае паліва і занадта шмат пара, што вы гульні махавік і счаплення...потым, ты забыўся карты роднасныя...не ў крыўду, вам варта вывучыць паверце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Такім чынам...карты аднадумцамі, вы маеце на ўвазе апошнія..., што ? карту, якая павінна быць камплектацыя з акп ад таго, што я зразумеў, так што я не ўзяў нічога, каб што-то...потым абмежавальнік крутоўнага моманту я паклаў крокам вельмі высокія, толькі пасля 2000 2500 дзе ? іх максімальны крутоўны момант, а затым ? іх, што, верагодна, праслізгваць счапленне...ін'екцыі parzializzato я разлік afr, які ідзе ад 14 да 16 у залежнасці ад крывой...дзе я памыліўся?...і для map я даў 90punti чаму? ад таго, што я ppotuto вывучэння я зразумеў, што 30 ачкоў адпавядаюць 1 ступені ў tdi...папраўце мяне, калі я памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    І тады ен пачынае працаваць з winols, што ecm-адстой

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    занадта шмат бензіну і занадта шмат пара, то я павінен вывучаць файл, каб сказаць вам, чаго не хапае, але я ўпэўнены, што есць яшчэ абмежавальнік і ўпэўнены, ты не падняў SVBL

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Не ведаю, што гэта такое winols не лічу...у мяне есць версія, але гэта было дэма

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Што вы не ведаеце, што вы ведаеце? у SVBL?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Дакладна....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    SVBL single value boost limit cio? адно значэнне turbo абмежавана...то і значэнне экстранай дапамогі, які ўступае ў дзеянне, калі ціск турбо больш, чым напісана ў карце, альбо калі turbo перабор значэнняў або калі турба не працуе...калі павялічваецца, імпульс ідзе і павялічыў SVBL...пасля я гляджу на файл і я скажу вам, дзе знаходзіцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Я рабіў некаторыя даследаванні, і я чытаў, што павінен быць усталяваны ў 1300 мбар, таму я мяркую, мае значэнне 2300..але я не магу яго знайсці

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •