я зрабіў карту для golf tdi 130cv...я хацеў бы ведаць, калі пу? ісці добра, і калі есць іншыя карты з драйвера змяніць, каб зрабіць падарожжа яшчэ больш...я хачу ведаць, калі яны правільныя змены па восях x розных map 1 2 і boost rpm...загадзя дзякуй
карту ? змененая дрэнна, вельмі дрэнна, змены не так, і без сэнсу...карты, ecm называецца ціскам parzializzate карт лямбда і не заўседы варта змяніць, а затым занадта вялікі працэнт, на дызельнае паліва і занадта шмат пара, што вы гульні махавік і счаплення...потым, ты забыўся карты роднасныя...не ў крыўду, вам варта вывучыць паверце!
Такім чынам...карты аднадумцамі, вы маеце на ўвазе апошнія..., што ? карту, якая павінна быць камплектацыя з акп ад таго, што я зразумеў, так што я не ўзяў нічога, каб што-то...потым абмежавальнік крутоўнага моманту я паклаў крокам вельмі высокія, толькі пасля 2000 2500 дзе ? іх максімальны крутоўны момант, а затым ? іх, што, верагодна, праслізгваць счапленне...ін'екцыі parzializzato я разлік afr, які ідзе ад 14 да 16 у залежнасці ад крывой...дзе я памыліўся?...і для map я даў 90punti чаму? ад таго, што я ppotuto вывучэння я зразумеў, што 30 ачкоў адпавядаюць 1 ступені ў tdi...папраўце мяне, калі я памыляюся
занадта шмат бензіну і занадта шмат пара, то я павінен вывучаць файл, каб сказаць вам, чаго не хапае, але я ўпэўнены, што есць яшчэ абмежавальнік і ўпэўнены, ты не падняў SVBL
SVBL single value boost limit cio? адно значэнне turbo абмежавана...то і значэнне экстранай дапамогі, які ўступае ў дзеянне, калі ціск турбо больш, чым напісана ў карце, альбо калі turbo перабор значэнняў або калі турба не працуе...калі павялічваецца, імпульс ідзе і павялічыў SVBL...пасля я гляджу на файл і я скажу вам, дзе знаходзіцца