Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: MPPS V12 або V13?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    7

MPPS V12 або V13?

Усім прывітанне
    гэта ? мой першы пост на гэтым форуме.
    Я пачатковец-пачатковец, і хацеў бы паступова навучыцца.
    Я ўжо? чытаў розныя пасады і працягваць? спрабуючы зразумець, з вопыту іншых.
    Мая мэта і перапрызначыць мая Lancia Musa 1.3 Mjet 90CV, і я зразумеў, што мой ELM327 Bluetooth (выкарыстоўваецца для скіду service) не ? падыходзіць для гэтай мэты.
    Я бачыў, што многія выкарыстоўваюць Galletto 1260, але не ? падыходзіць да маей машыне (добра для 70cv) а мой, я бачыў, што добра MPPS v12, так як мой эбу павінен быць Marelli 6F3.
    Цяпер я хацеў бы купіць гэты гаджэт, але я бачыў, што ? выйшлі Версіі 13.2 і ў спісе аўто c'? а мой сумяшчальна.
    Мой першы пытанне ? : Я бяру непасрэдна 13.2 або для майго аўтамабіля я вымушаны прыняць V12?
    Затым неабходныя праграмы для чытання эбу выходзяць з кабелем або вы павінны спампаваць/купіць?
    Я раблю гэта пытанні, каб дамагчыся поспеху першапачаткова мець даступны матэрыял для вывучэння і праверкі, - не думаю, што вы зможаце? ніколі не пачаць...

Я дзякую тых, хто мне дапаможа? у гэтым прыгодзе і, вядома, у маім маленькім, калі можна, будзе вельмі моцна@? быць карысным іншым.

З павагай да ўсіх
    Марка
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    тады Marco, купіць mpps v12 ў краме форуму, так як я ўжо? патлумачыў у папярэднім пасце, па адносінах да версіі 13.2 і толькі трук нашых стрыечных братоў cinesini, x адносна вашага аўтамабіля, вы павінны атрымаць файл врі, змяніць яго і наразаем на 1mega, тады вам растлумачыць працэдуру.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Вы, чаму? у mpps павінны толькі пісаць, але не чытаць. У любым выпадку, не ? легка прыдумаць marelli mjet, як ваша, калі хочаце дакладных работ, вы можаце разлічваць на сэрвіс онлайн-форуму і ад іх пачатку studiarti карты.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    7
    Дзякую вас за адказы, вы вельмі ласкавы.
    Я, мой сябар, casoria, тут, каля неапаля, што я прадаў ELM327 і кажа, што я пу? закупающей мбіт / з v. 12 на 40-50 еўра. Як Вы Думаеце ? магчыма? Але, у рэшце рэшт ? просты кабель? Ці таго, што маецца ў Vs вэб-сайт ? па-рознаму?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я лічу, што есць трох тыпаў: - кабель і цела obd празрысты(c'? хто кажа, што гэта лепшае), корпус і чорны кабель, а то з гэтай скрыначкі(якія кажуць, што не granch?).
    я, шчыра кажучы, не дакладнай прычыны я думаў, што то з гэтай скрыначкі быў лепш, але многія, якія прадавалі іх усе тры, я б параіў то празрысты, і за некалькі разоў, што я выкарыстаў, здаецца, добра.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    7
    Затым Андрэй, што мае або няма скрыначцы ? важна толькі кабель???
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    7
    Але, гледзячы на фатаграфіі, я думаю, што гэтай скрыначкі, як толькі паслядоўны порт USB так як большасць наўтбукаў/ПК сення не маюць больш? паслядоўны інтэрфейс. Таму, калі вы павінны былі выкарыстаць наўтбук, што gi? валодае RS232, гэтай скрыначкі не павінны служыць. Гэта-тое, чаму? ? кабель важна, а не гэтай скрыначкі. Я спадзяюся, што не памыляюся.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    у некаторых аспектах вы памыляецеся, у гэтай скрыначкі я лічу, што ў дадатак да серыйным есць, то схема, якая на кабелі all-in-one ? ўтрыманне ў арганізме OBD, а на форуме вам параяць, што прадаецца на форуме(мне здаецца, справядліва), пошук саветаў, я магу табе сказаць, што з маім у мяне не было яшчэ(спадзяюся, ніколі) праблемы.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    затым я бачу, што вы неапалю, вы павінны разумець лепш за мяне рэчы клонированы добра, а ці не ;-)
    (scerza вядома)
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    7
    ? я чытаў, што тыя, якія прадаюцца ў форум заўседы прыходзяць ад l? і яны ж кланаваныя, толькі, якія маюць гарантыю ад пастаўшчыка. Сення выдаткаваць 129 еўра за кабель можна? 50-60 і ў рэшце рэшт роўныя cineserie я думаю, што мне гарэць у p?, а марнаваць у адрозненне ад Вас, карыстальнікі, што Вы ў распараджэнні, то ВЫ. Я растлумачу, у галіне вылічальнай тэхнікі мы ведаем, брэнд мае значэнне, але ў канцы ўжо ? усе робіцца ў Кітаі, і працуюць аналагічным чынам. Калі прадукт быў РУСКІ, ЕЎРАПЕЙСКІ, то змяняецца, але КІТАЙСКІ ДЛЯ КІТАЙСКАГА аддаю перавагу зэканоміць. У той час як для дапамогі, тлумачэнні і розныя курсы, тады l? я не спрачаюся, на што заўгодна. Я не ведаю, калі б я змог прымусіць мяне зразумець,....
    IP

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •