прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі ? можаце павялічыць колькасць абаротаў рухавіка, калі працуе на халастым ходу. калі вы можаце даць мне адрас, дзе змяніць ? дзякуй
прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, калі ? можаце павялічыць колькасць абаротаў рухавіка, калі працуе на халастым ходу. калі вы можаце даць мне адрас, дзе змяніць ? дзякуй
калі вы не прыкладзеце файл, я сумняваюся, што вы маглі б даць адрас, каб падняць як мінімум...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Прабачце... Гэты файл знаходзіцца ў базе дадзеных, і ? тое alfa 147 jtd 115 л. с. 488-116 калі вам патрэбна мая!!!! мне яго скажыце і я прыкладаю... Цяпер я не дома, і я не магу.... Дзякуй
0782D6 ? 850 абаротаў можна павялічыць, як вам трэба...
яму абаротаў халастога ходу папярэдніх адрас паведамлялася, у залежнасці ад тэмпературы вонкавага паветра...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Дзякуй 1000 манро
чаму? на халастых рухавік робіць занадта шмат шуму, а з-за счаплення, што хутка трэба мяняць..., а затым падняўшы трохі абароты мінімальныя пазбягаю чуць шум, чаму? я заўважыў, што ў 900 - 950 абаротаў гукі знікаюць
Ці ведаеце вы, што павышэнне мінімальнай ўстаяце таксама расход паліва і не?
Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?
Так ? тое, што вы не вар'ят.... Вы можаце сказаць мне, ты колькі колаў вы паклалі, каб не адчуваць вібрацыі? Дзякуй