Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: файл вывучэнне ацэнкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9

файл вывучэнне ацэнкі

прывітанне, хлопцы!
    я прыкладаю файл, які я стаўлю ў вашым распараджэнні, каб быць прагледжаны і, пры неабходнасці, мы прымаем парады на любыя памылкі.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 22-09-2012 ў 16:09

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    добры дзень, мне трэба прагледзець, p? усе, асабліва час ўпырску, загадзя педаль і, перш за ўсе, вы павінны наладзіць розныя фільтры дызель, турба і rail могуць пайсці, мне здаецца, як быццам ? браніравалі ў 2d і з дапамогай % фіксаваныя даты? у раенах, не цалкам адпаведныя....не хапае роднасную запыту... відавочна, не ? крытыка ? толькі мае меркаванне..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    як і абяцаў, я даў яму зірнуць на карту,то ціск турбо, магчыма, у якасці крытэрыю таксама пайсці толькі ў тым, што змяняецца, пакідаючы кавалак у пачатку, кавалак у канцы, вядома, і памылкі,і тое ж самае для ціску, што можа ісці, але' і' зменены ў раенах дзіўныя, я не разумею, што вы зрабілі, можа быць, вы спрабавалі ў 2d, але не зразумеў, як іх рабіць роўнымі крывыя крывыя,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але частка занадта рана, і ў канцы, і " арыгінал нават іх не хапае кавалак mod,для астатняй частцы iniezzione і запыт і ўсе перарабляць,добрая праца.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    9
    ок
    я сяджу зараз на працы!

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання