Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: fap off qashqai 1.5 cdi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199

fap off qashqai 1.5 cdi

прывітанне, хлопцы, я спрабаваў выдаліць fap ад экю ў гэты аўтамабіль, але аўтамабіль, праз некаторы час, што ходзіць каля 10 хвілін пачынае белы дым см быў вадкі, але я заўважыў, што аўтамабіль і маецца inniettore на fap вы можаце дапамагчы мне, калі замест 2 файлаў ?

тып ecu siemens sid 303
    10143404AA
    nissan qashqai.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ўскладзеных на службу ў файлы форуму....

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    добры дзень страсці быў таксама спосаб для вас, каб зразумець я ? хто можа спатрэбіцца ў будучыні, і вы верыце, што я не ведаю, см зрабіць х прасіць дапамогі, і як праверыць, ці абмеркаванне protete

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Безумоўна, не былі канфіскаваныя пост ін'екцый.., Ускладзеных на каго-то, што пу? атрымаць працу, у адваротным выпадку вы не можаце "cavarne" ногі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    ну і дарма-ад Матфея выдаліць fap на эбу siemens ? бездань, і толькі нешматлікім удаецца гэта зрабіць, і я не думаю, што вас ніхто не будзе рабіць гэта бясплатна, улічваючы, што працы вельмі складаныя, а рызыкі, сапраўды, аб'яднаць рухавік...у адваротным выпадку есць праграмы, якія робяць працу, але яны стаяць шмат грошай, і я не кажу, праграмнага забеспячэння, якія каштуюць 10 еўра...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў dom86 Visualizza Messaggio
    добры дзень страсці быў таксама спосаб для вас, каб зразумець я ? хто можа спатрэбіцца ў будучыні, і вы верыце, што я не ведаю, см зрабіць х прасіць дапамогі, і як праверыць, ці абмеркаванне protete
    Прывітанне, Dom, вы мне адказалі такім чынам-чаму? часу f? гэта рашэнне, якое было ў руках каштавала столькі, цяпер sw арыгінальныя, якія стаяць столькі, нават падпіскі, можаце працаваць файл....Не рэчы, вы грамадскае здабытак.....звярніцеся ў службу файлы форуму і пазбегнуць многіх problemi...........

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    запал дзякуй, заўседы ваш карыснасць? цяпер я бачу, калі я магу просіць аб дапамозе ў службу

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •