хто-то чытаў і пісаў microcar fc8 пераварот? з kess v2?
хто-то чытаў і пісаў microcar fc8 пераварот? з kess v2?
ніякіх саветаў па гэтым пытанні?
вы павінны, па меншай меры, сказаць, што ecu мантажуе, я зрабіў і ен marelli з мікра-spansion і зроблена ў bdm.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
вы прабачце, ugoboss прыносіць мне кавы ў суботу, як толькі я бачу, я пішу, што гэта
ecu колер ked3c2970-0
IMG_5147.jpg прыкладаю фота, але я не лічу магчымым
гэтыя абсталююць новымі рухавікамі lombardini, ? амерыканская фірма, я бачу, працягваецца.
прывітанне ugoboss мяне ? адбылося літаральна ўчора-машынай, якая мантуе marelli, я зрабіў чытанне па k-line з kess, але я не давяраў яе напісанне, і я хацеў, каб яна ў bdm. вы выпадкова ці не спрабавалі вы зрабіць пісання паслядоўных?
я з kess, я не змог прачытаць яе, ты, што пратакол вы выкарыстоўвалі? будзем чытаць з mpps з пратаколам ypsilon-k, але я не мог напісаць яе, я даваў заўседы памылка, чытаць, а не з гала-v53 (файл, 2,5 мб), але і тое, не для мяне напісана.
вы чытаць kline, так і мікра, што flash паўтары гадзіны чытання... цяпер я спрабую прачытаць яе ў bdm так гадзіны, у мяне ўсе захоўваецца і потым я спрабую пісаць. а з грашыма, які, у рэшце рэшт, і што ў 1,3 :-) у вас былі праблемы з адладкай?