Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
Прывітанне ўсім, хто-небудзь з вас калі-небудзь выдалены flussomentro ад ecu на момант 3 серыі (188) 1.3 multijet ex 69 л. с. 2003 года?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Ды.. Я ўстаноўлены турбіны, 1620, інтэркулер ў 1.9 130cv, фільтр спартыўны, выдалены egr і правілы сябар всасывающую трубу, колы 14, і карту.., Але цяпер мне трэба выдаліць расходомер. Аўтамабіль мае 153cv (rullata)
я, як правіла, гора гэта, каб падштурхнуць яе ледзь-ледзь 55229869 з 3-3,2 Бар
І вымяральнік масы паветра не выдаліць сапраўды...
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
я чуў, хто-тое, што робіць гэты мод на марелли, то есць, maf off...
але шчыра кажучы, я так і не зразумеў тады, як яны кіруюць рухавіка..
самыя marelli яны 2 карту лямбда-функцыі maf, калі выключыце imput maf з тым, што кіруецца дызельным???
бачыў, што яны не маюць lim дыму ў функцыі map,я памыляюся??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
усе марелли не толькі "мой хлеб"...
але, тым не s'ніколі не...
скажы мне ўсе..
ну я табе веру...калі абароты звыш 3 бар-гэта я не ведаю, што впрысните..***** і мінімум я думаю, 80-90mm3 нармальна, што змены будуць разбурацца пад дзяржаў, двух -, для якіх яны прызначаны...я чуў людзей, якія мантаваў getrag dell opel 1.3 mjet на fiat каб абыйсці гэтую праблему..але, шчыра кажучы, я ніколі не бачыў асабіста...і, шчыра кажучы, мне не мала, хутчэй за ўсе...і я лічу, што moltoe адрозненні двух каробак перадач і двух платформаў..., хоць усе можа быць я асабіста, паўтараю, я ніколі не меў moddo нават не бачыць адрозненні паміж getrag 1.3 і fiat 1.3 у ****llo курс..