-
1.3 multijet кульгаў
Прывітанне, хлопцы,
Я ypsilon 1.3 90cv, што соль у манеры млявы да 3000/m. Няма памылак у эбу.
Пасля 3000/мін солі з рашэнне. машына не паліць нічога, толькі злегку біў, што ад 3000 абаротаў, але без lievissima.
У egr працуе добра, дыягназ і закрывае, таму што значэнне масы паветра з EGR зачынены і адчынены на мінімум-ок з табліцы.
Я адключыў датчык выдатку паветра, але аўтамабіль быў, як і раней.
праверыў працу прывада змянянай геаметрыяй і ўсе ок. ціск дызельнага паліва ок, а тэмпература паветра, ок.
бачыў, што аўтамабіль не робіць нічога, каб паліць ва ўзросце да 300o абаротаў, я думаў на датчык выдатку паветра, а таксама таму, што значэння, вымераныя ў перамяшчэння паветра паміж мэтай і вымяраецца адрозніваюцца вельмі.
над 3000giri на поўным газе я ніколі не 600mg.. хто-небудзь ведае, на 90cv, калі я павінен прыбыць у бліжэйшы 1000?
Па-мойму гэта датчык выдатку паветра, але, перш чым замяніць яго я хацеў зваротную сувязь..
Прыкладаю файлы тэстаў..
1.3 90multijet_1.JPG1.3 90multijet_2.JPG1.3 90multijet_3.JPG
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы спрабавалі яго пачысціць гэты датчык выдатку паветра ?
-
няма, таму што я заўседы чуў, што не дапамагло на 100%, і трывалы.
кіраўніцтва пашкоджанні, замена ў выпадку няспраўнасці.
у вас есць вопыт ачысткі, якія выкананы паспяхова?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Добры дзень, паспрабуйце праверыць ўтулкі, што ідзі адзін ад аднаго ўсмоктвання turbo на датчык выдатку паветра, у тым ліку туто рэцыркуляцыі пароў алею, часта іх ламаюць або атмасферны, прама на часткі дзе мацуецца да турба праз каўнер шруба................
-
Муфта ок.
Вырашыць, змяніўшы датчык выдатку паветра!
-
-
я рады, што вы вырашылі, але паглядзець на датчык выдатку паветра можна ачысціць,проста спрэй для кантактаў і гатова.........
4
-
-
Такім чынам, на твар той, што аб тым, што кіраўніцтва на гэта не ачыстка, гэта будзе толькі бруд/налет, які асядае на адчувальныя часткі датчыка..
Добра было б ведаць, у наступны раз паспрабую..
-
кіраўніцтва заяўляюць, што не для ачысткі, таму што, магчыма, некаторыя людзі, як правіла, ачысціць гэты кампанент няправільна,тыпу з дапамогай сціснутага паветра,растваральніка або бензіну, але ў гэтым выпадку яго наносяць такім чынам, каб быць непрыдатным для выкарыстання............
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума