Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237

дапамога dpf off lancia delta biturbo 190 л.с.

прывітанне
    я прашу аб дапамозе, я павінен defappare lancia delta biturbo 190 cv ад інфармацыі, прачытаных у гэтым форуме, як раз, што ecusafe не робяць сваю працу добра ? можна праз switch ў кіраўніцтве? у адрас c'? перамыкач?
    прыкладаю файл файл ori выдалены
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-08-2014 да 02:34

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, магчыма, вы не чыталі правілаў форуму і я прапаную зрабіць гэта на pi? хутка, файлы крычы ідуць, размешчаныя ў базе дадзеных, а затым прыкладзеце спасылку, калі ласка, звярніцеся да службы файлаў у інтэрнэце форум......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    выдатнае назіраньне, запал рухавікоў, файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, і, у розных дыскусій ідзе ўставіў спасылку з нумарам посту, акрамя таго, памятайце, postarli ў правільным кірунку, паказаўшы тып аўто, hw, што sw, тып ecu, аб'ем рухавіка, л. і інструмент для чытання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    я прашу прабачэння, што з форуму, і прашу дапамогі all Admin калі можаце выправіць, што, чаму? я не магу

спасылку на файл ori lancia delta biturbo 190 л.с.

http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1347284637
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-08-2014 да 17:31

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    вы можаце выказаць свае меркаванне, мой першы крок на гэтай машыне
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    ніхто не тое, што мне яго меркаванне ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    няма душы-пиа, які дасць свае заключэнне ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Падрабязна :
    карту ўпырску, так як вы далі высокія значэння (50% нагрузцы ( каля 25% у + ) знікае, у бок высокіх
    педаль акселератара ў вас заўседы павялічваецца ад 50% педалі з, высокія значэння змяншэнне на высокіх
    Ціск ў магістралі rail вас дату, дзе будзе вам мала, вам трэба, пачынаючы ад іп? ўніз і дарла, пачынаючы з + 7% ад 1000giri прыкладна падаць уніз +2% на высокіх ( для радкоў відаць, што вы выкарыстоўваеце ecm)
    Абмежавальнікі крутоўнага моманту alzali яшчэ трохі, і тыя ў нуль, па крайняй меры, ва ўзросце да 5000 аб editali як перадапошні значэнне.
    Прэс-turbo я не глядзеў, але я вытворчасць, страты не больш чым на 7%, пачынаючы з нізкіх абаротаў бягом ўручную значэння, на высокіх з тымі, што вы апынецеся на сярэдніх і макс нагрузкі.

На дадзены момант, калі вы загрузілі карту, што вы зрабілі, вы знойдзеце, стук на сярэдніх і высокіх душыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Дадам, што калі ў вас есць dpf пад б вам не зрабіць нават 5 км і ідзе ў блок .

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •